2777
2789
عنوان

بیمارستان شهید بهشتی اصفهان

49 بازدید | 5 پست

سلام کسی میدونی این بیمارستان پارکینگ داره یا نه؟ جای پارک راحت پیدا میشه؟ فردا میخوام برم کاراموزی. میخوام ببینم با ماشین برم یا برای جای پارک اذیت میشم؟

خسته از نرسیدن ها 

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

میشناسنتون ؟ بگم کی سلام رسوند؟

نه قطعا نمیشناسه چون من مامان یکی از نوزادان بودم  و اون قسمت بعد ۵و نیم سال خیلی اومدن و رفتن 

تو اوج کرونا چه شب های سختی اونجا تنها بدون همراه  داشتم 

بچم تو دستگاه بود

زایمان زود رس بودم 

شیر نداشتم 

از لحاظ روحی تحت فشار بودم 

و ایشون چقدر مادرانه منو کمک میکردن

یادم نمیره بهم گفت برو فقط تا صبح تو اتاق مادران بخواب من خودم بچت را حواسم هست فقط شیر یکم بدوش بزار یخچال و برو 

یکبار هم بهم گفت نصف روز برو خونه دوش بگیر  یکم ریلکس کن و برگرد 

خیلی دوستش داشتم 

من حتی اسم دکتری که بچم را بدنیا آورد یادم نمیاد ولی ایشون و محبت هاشون را نمیتونم فراموش کنم

موفق باشی عزیزم 

امیدوارم شما هم با توجه به رشته اتون توی کارتون با حوصله و با محبت باشید که اسمتون تو ذهن آدم هایی که میاند و ميرند سالها حک بمونه 

اونجا به کاراموزها سخت می‌گیرند کم نیار 

من دو هفته بستری بودم 

چون شرایط کرونا بود همراه نمیذاشتن بیاریم 

هر یک کاراموزا بطور چرخشی مسئول کنترل زنان باردار بستری میشدن 

چه شب هایی که با خانم های کار آموز گپ نمیزدیم خیلی هاشون پشیمون میشدن از رشته پزشکی و منتظر بودن فقط این دوره کار آموزی تموم بشه 

قطعا شرایط کرونا یکم براشون کار را سخت کرده بود