2777
2789

شوهرم همش وسواس تمیزی داره از صب تا الان دارم کاررمیکنم آخرشم دعوامون شد هی میگه اینجارو مرتب اونجا رو پاک کن سه ساله ازدواج کردیم به خدا انگار خونه رو تازه چیدی با یه بچه اعصاب برام نمونده دیکه 

حتما ببرش دکتر اینجور پیش بری کارخودت ب دکارو روانپزشک میرسه

امروز ۲شهریور۱۴۰۳ ساعت ۱۶و۳۰دقیقه اولین لگدزدنای نی نیمو فهمیدم الهی قربونش برم دخترنازم نفس مامان  خدایا مسافرکوچولوموسپردم بخودت بسلامت ب مابرسون  

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

خیلی سخته خدا کمکت کنه شوهرمنم اویل ازدواج چندسالی ایمطوری بود الان کاری نداده البته منم به کارهای خ اهمیت میدم ولی به قول شما گیر میداد

هرکی امضای منو خوند ی صلوات بفرسته شاید خدا قبول کرد زجری که از بچگی با از دست دادن مادرم کشیدم ارامش از خونمون رفت دیگه برنگشت دوباره بگرده هرچند محال میدونم ارامش واسه خودم نمیخوام ولی واسه خانواده ام میخوام سروسامان بگیرن نمیدونم تاوان چه گناهی رو سی ساله پس میدیم تمومی نداره خدایا فراموشمون نکن

همین جوری شده فک کنم تو شهرمون دکتر خوب نیسس

مشاور چی

امروز ۲شهریور۱۴۰۳ ساعت ۱۶و۳۰دقیقه اولین لگدزدنای نی نیمو فهمیدم الهی قربونش برم دخترنازم نفس مامان  خدایا مسافرکوچولوموسپردم بخودت بسلامت ب مابرسون  
اویل کمک می‌کرد الان دیگه نه فقط غر میزنه

شما تمیز کن

هرچی غر زد دیگه نشنو

بااحترام بگو بدنم نمیکشه

خودت هرجارو دوست داری تمیزتر باشه مرتب کن.

فردا دور از جون کمردرد و اینا بگیری به هیچ جاش نیست.

تهشم میگه میخواستی نکنی

چندروز کار نکن یه مدت بذار خونه شلخته باشه از سرش بیوفته یاخودشم بجای دستور دادن کمک کنه بابچه از پا ...

اینکارم کردم فرقی نکرده 

به خدا خسته شدم اگه میدونستم اخلاقش اینجوری باهاش ازدواج نمیکردم

تا حالا پیشنهاد ندادم

از کسی که حرف شنوی داره بگو بگه اگر خانوادشه که نگو ولی برو مشاور بگه زنش اذیت میشه بخدا من سر هرچیزی میرم خیلی اعصابم راحته هم من هم شوهرم

من از زندگی کردن لذت میبرم 🌞

شما تمیز کنهرچی غر زد دیگه نشنوبااحترام بگو بدنم نمیکشهخودت هرجارو دوست داری تمیزتر باشه مرتب کن.فرد ...

اخلاقشم یه جوریه عینه زناس به خدا احساس میکنم دوتا زن توجه اس

مثلا کسی از خانما لباس تازه بپوشه زود میفهمه عین خانما اینم اذیتم میکنه