2777
2789
عنوان

گفت به همه حس دارم جز تو

151 بازدید | 15 پست

بعداز تاپیکای قبلی رفتم باهاش حرف بزنم بحثمون شد و دعوا بالا گرفت گفت اصلا من به همه حس جنسی دارم الا به تو.. میگه اخلاقت بده مثه مردا لجباز و یدنده ای .. اینکه ادم مستقلی ام رو درست میگه ولی اینجور حرف زدن داغونم کرد

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

میگه اول اخلاقت خوب بود

خب بگو چطور بودم 

بجنگ اول برای زندگیت 

بگو برای یک ماه بیا باهم خیلی محبت آمیز و عاشقانه زندگی کنیم مثل دو نفر که عاشق همن و اوایل زندگیشونه

بعد این یک ماه اگه چیزی درست نشد فکر اساسی میکنیم 

اما تو این یک ماه هر روز برای هم گل بخرید قربون صدقه برین همدیگه رو ببوسید کنار هم بخوابید کنار هم باشید مسافرت برید هدیه بخرید همو بغل کنید شیطنت کنید... 

آریا عشق مامان❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️

خب بگو چطور بودم بجنگ اول برای زندگیت بگو برای یک ماه بیا باهم خیلی محبت آمیز و عاشقانه زندگی کنیم م ...

خیلی پیشنهاد قشنگیه دوستم⁦❤️⁩ممنونم ازت... فعلا فک نکنم بتونم ولی توی ذهنم نگه میدارم..قلبم شکسته

اخه ذاتم همینه نمیدونم باید چجوری تغییربدم خودمو..و چرا

دوره اقتدار زنانگی سوده هروی

برای اینکه قدرت واقعیتو دست بگیری

اگر می خواهید اسرار جهان را کشف و پیدا کنید، از منظر انرژی و فرکانس و ارتعاش فکر کنید.تسلا
خیلی پیشنهاد قشنگیه دوستم⁦❤️⁩ممنونم ازت... فعلا فک نکنم بتونم ولی توی ذهنم نگه میدارم..قلبم شکسته

حتما بنظرم انجامش بده این راه یه جا خوندم یه خانواده رو از طلاق نجات داده بود ❤️

آریا عشق مامان❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️