2777
2789

دوستان اون سایت رو اطلاع دارید که کلا بسته شده یا نه  ؟ چون سرچ میکنم چندین مدت هست پیدا نمیشه 

خیلی خیلی محیط جذابی داشت 

قسمت عکس از غذا ، آشپزخونه ، دعا و ذکر و......

یادش بخیر 

بله

تعطیل شده کلا

اصلی‌ترین نقش یک زن از نظر اسلام همین نقش خانه‌داری است منتها مهم این است که خانه‌داری به معنای خانه‌نشینی نیست. بعضی اینها را با هم اشتباه میکنند؛ وقتی میگوییم خانه‌داری، خیال میکنند میگوییم داخل خانه بنشینید، هیچ کار نکنید، هیچ وظیفه‌ای انجام ندهید، تدریس نکنید، مجاهدت نکنید، کار اجتماعی نکنید، فعّالیّتهای سیاسی نکنید؛ معنای خانه‌داری این نیست. خانه‌داری یعنی خانه را داشته باشید؛ در کنار داشتن خانه، هر کار دیگری که از عهده‌ی شما برمی‌آید و میل به آن و شوق به آن را دارید میتوانید انجام بدهید؛ منتها همه در ذیل خانه‌داری است. دیدار رهبر انقلاب با اقشار مختلف بانوان. 14دی1401

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

کاش تاپیک ها حفظ میشد هر چند وقت دلتنگ اون سایت میشم ممنون عزیز اطلاع دادید 🙏

واقعا جوی که داشت برای نوعروس ها بود. 

همه درحال کمک کردن به همدیگه بودن. 

انقدرهم اینترنت و گوشی به راحتی فراهم نبود و هرکسی نداشت. 

ادمای باتجربه بودنو فعالیت داشتن. 

اصلی‌ترین نقش یک زن از نظر اسلام همین نقش خانه‌داری است منتها مهم این است که خانه‌داری به معنای خانه‌نشینی نیست. بعضی اینها را با هم اشتباه میکنند؛ وقتی میگوییم خانه‌داری، خیال میکنند میگوییم داخل خانه بنشینید، هیچ کار نکنید، هیچ وظیفه‌ای انجام ندهید، تدریس نکنید، مجاهدت نکنید، کار اجتماعی نکنید، فعّالیّتهای سیاسی نکنید؛ معنای خانه‌داری این نیست. خانه‌داری یعنی خانه را داشته باشید؛ در کنار داشتن خانه، هر کار دیگری که از عهده‌ی شما برمی‌آید و میل به آن و شوق به آن را دارید میتوانید انجام بدهید؛ منتها همه در ذیل خانه‌داری است. دیدار رهبر انقلاب با اقشار مختلف بانوان. 14دی1401

واقعا جوی که داشت برای نوعروس ها بود. همه درحال کمک کردن به همدیگه بودن. انقدرهم اینترنت و گوشی به ر ...

بله دقیقا 👌  از اینستا و نی نی سایت و همه این برنامه ها بالاتر بود خیلی عالی بود من هنوز عکس تاپیک های آشپزخونه رو داخل لپ تاپم دارم ولی کاش مطالب قسمت دعا و.. رو یادداشت میکردم 

با همون سایت بود که تاثیر داشت راه درست رو انتخاب کردم و نماز خون شدم و کلی مطالب یاد گرفتم واقعا حیف شد 

ممنون عزیزم 🙏