2777
2789

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

ببخشید اسی نمیدونم تایپیک بزنم مجبورم اینجا بگممادرم ب شدددت اخلاق تندی داره 

اخلاق تندشو میتونم تحمل کنم اما راستش یه چیزشو نمیتونم تحمل کنم 

ب شدت بین منو خواهر برادرم فرق میذاره با اینکه من بزرگترم 

خواهر برادرم خیلی ب من بی احترامی میکنن مثلا من به خواهرم میگم کمکم سفره بیار،خواهرم شروع میکنه فحش دادن و ناسزا گفتن.مادرم حرفای خواهرمو نمیبینه اما اگه من جواب خواهرمو بدم یا سرش داد بزنم فورا جلو خواهربرادرم منو خورد میکنه و بهم فحش میده.بخدا دیگه نمیکشم😭😭😭😭

طلاق گرفتم نمیتونم برم مستقل شم امشب ب پدرم گفتم پدرم،مادرم و دعوا کرد اما فایده نداره.اشک چشام بندنمیاد.بخدا واسه خواهربرادرم مادری کردم توقع احترام ندارم،اما توقع بی احترامی هم ندارم.بخدا خیلی سخته واسشون مادری کردم دل منو میشکونن بیشتر مادرم دلمو میشکونه پشت اونا وامیسته😭😭😭😭😭

تعجیل درفرج آقا امام زمان علیه السلام صوات.توروخدا واسه حاجتم امن یجیب بخون خیلی محتاجم.دعا کنید تا سنم بالا نرفته یه ازدواج خوب کنم.دعا کنید حق الناس گردنم نمونه😭😭😭یا امام زمان تو کمکم کن گناه نکنم.من دختری هستم ک تو سن ۲۰ سالگی موهاش سفید شد خدایا خیلی شکستم الهی و ربی من لی غیرک 😔💔

😭😭😭😭😭

دعا کنین برام خدا دلمو شاد کنه😭😭

⚘ قَسَمِت میدم صلوات برام بفرست به حاجتم برسم  اگه فرستادی  خدا حاجت روات کنه ⚘ اگه راهی واسه حاجت روایی داری و خودت امتحانش کردی حتما تو یکی از تاپیکام برام بنویس  دعات میکنم 
ببخشید اسی نمیدونم تایپیک بزنم مجبورم اینجا بگممادرم ب شدددت اخلاق تندی داره اخلاق تندشو میتونم تحمل ...

عزیزم شاید چون اونا کوچیکترن بهشون حق میده یا از تو توقع نداره با اونا دهن به دهن بزاری . سعی کن خیلی با خواهر برادرات کار نداشته باشی اگه بهت بی احترامی میکنن . 

ان شاالله حاجت روا بشی

عزیزم همچنین 

⚘ قَسَمِت میدم صلوات برام بفرست به حاجتم برسم  اگه فرستادی  خدا حاجت روات کنه ⚘ اگه راهی واسه حاجت روایی داری و خودت امتحانش کردی حتما تو یکی از تاپیکام برام بنویس  دعات میکنم 
عزیزم شاید چون اونا کوچیکترن بهشون حق میده یا از تو توقع نداره با اونا دهن به دهن بزاری . سعی کن خیل ...

نه عزیزم کلا تو همه موارد فرق میزاره 

یادمه یه بار تو کارنامه کلاس پنجم قابل قبول داشتم کاری کرد ک بابام با کمربند افتاد ب جونم.همه اینا تو ذهنم مونده 😭😭😭

بعد الان خدا تقاص کرده خواهرم از کلاس اول تا حالا همش نیاز ب تلاشه و هر روز مدرسه مامانم خجالت میکشه و همیشه کلاس خصوصی میفرستش منم میگم ببین آه منه

شاغلم 

میرن لیزر میگه چرا هزینه لیزر میکنی همینو بده گوشت بخور 

میرم دانشگاه میگه چرا هزینه دانشگاه میکنی 

بشین تو خونه لذت ببر میگه پول دانشگاه و بده جیگر بخر بخور 

بخدا تو خونمون همش جنگ و دعواست لذتی نداره 

بخدا دیگه خسته شدم نمیکشم

تعجیل درفرج آقا امام زمان علیه السلام صوات.توروخدا واسه حاجتم امن یجیب بخون خیلی محتاجم.دعا کنید تا سنم بالا نرفته یه ازدواج خوب کنم.دعا کنید حق الناس گردنم نمونه😭😭😭یا امام زمان تو کمکم کن گناه نکنم.من دختری هستم ک تو سن ۲۰ سالگی موهاش سفید شد خدایا خیلی شکستم الهی و ربی من لی غیرک 😔💔

نه عزیزم کلا تو همه موارد فرق میزاره یادمه یه بار تو کارنامه کلاس پنجم قابل قبول داشتم کاری کرد ک با ...

ان شاالله خدا کمکت کنه و یه همسر خوب نصیبت بشه که همه این سختی ها جبران بشه . شما کاری که میدونی تو زندگی درسته و به صلاحته انجام بده زیاد به این بکن و نکن ها اهمیت نده ولی خب با بی احترامی هم نباشه در زبون دل مادرتو نرم کن ولی کاری که میدونی درسته رو انجام بده . برای فرق گذاشتن هم باور کن خیلی از پدر مادرا همینن بعد به همونی هم که توجه و محبت میکنن از اون ور ازش توقعات دیگه دارن .الهی خدا به دلت صبوری و گشایشی بده که اینا دیگه برات مهم نباشه فقط برای خدا و امام زمانی که تو امضات نوشتی زندگی کنی.

ان شاالله خدا کمکت کنه و یه همسر خوب نصیبت بشه که همه این سختی ها جبران بشه . شما کاری که میدونی تو ...

ممنون عزیزم