2777
2789
عنوان

خانمهایی که جدا شدن میشه بیان

99 بازدید | 5 پست

چطوری کنار اومدین با دلتنگی با اون حس حسرت اینکه دیدین طرف پیشرفت کرد یا اینکه شما زندگی جمع کردین براش یکی دیگ اومد جاتون و ازدواج کرد من خیلی اذیت میشم داغون شدم کوچک ترین خبر از طرفش داغونم می‌کنه نمیتونم فراموشش کنم من دوسش داشتم و شاید هنوزم دارم اما مجبور شدم جدا شم چون خیانت کرد بهم  حتی منو لایق یه معذرت خواهی ندونست خیلی راحت ولم کرد و رفت 

این نشانه اینه که هنوز دوستش داری من اصلا برام مهم نیست نبودنش

چیکار کنم چطوری یادم بره تا کی باید عذاب بکشم اون عین خیالش نیس حتی دنبالمم نیومد خیلی راحت گف مهریتو ببخش طلاق بگیر منم جدا شدم ولی اگه میومد دنبالم شاید میبخشیدم اگه پشیمون می‌بود میبخشیدم 

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

دوستت نداشت وگرنه خیانت نمیکرد به این چیزا فکر کن پیگیرش نباش سعی کن خبری ازش نشنوی تو جمع درموردش حرف میزنن تو از اون جمع برو به اطرافیانت بگو نمیخوای هیچ چیز از اون آقا و خونوادش و فامیلاش بشنوی . 

تو زندگی هرار جور اتفاق جدید میوفته طول میکشه تا عادی بشه برامون. خودتو مشغول کن کار کن درس بخون کلاسهای آموزشی شرکت کن مهارت یاد بگیر خودتو سرگرم کن بهش فکر نکنی ببین بابای من یک ثانیه وقت خالی نداره چون مادرش و مادربزرگش آلزایمر داشتن بابای منم برای اینکه آلزایمر نگیره خودشو مشغول میکنه توهم برای اینکه به شوهر سابقت فکر نکنی خودتو مشغول کن بیکار نمون فکرت درگیرش میشه اونقدر وقتتو پر کن که از صبح تا شب سرت گرم باشه و شب که شد خسته بیای بخوابی جونی برای فکر کردن نداشته باشی