بچه ها چیکار کنم امروز صبح رفتم تو ی جمعی من بودم فقط حرف نمیزدم و فقط سوال میپرسیدن جواب میدادم احساس کردم خیلی مزخرفم بخدا ن خدم میگیرم ن هیچی فقط کمبود اعتماد به نفس دارم فک میکنم کسی به حرفم اهمیت نده یا نخنده سر همین همش بهم میگفتن چرا حرف نمیزنی چرت حرف نمیزنی همشون میگفتن میخندیدن بنظرتون آبروم رفت؟ میگن طرف چ چسی و خجالتی و اصکله
بچه ها باورتون نمیشه! برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.
مردم تو خاکسپاریت اگر بارون بیاد شرکت نمیکنن؛ پس اون جوری زندگی کن که حالتو خوب میکنه. بی خیال حرف و نگاه مردم 🌹🌹🌹🌹🌹دانی که چرا دار مکافات شدیم؟ناکرده گنه، چنین مجازات شدیم؟کُشتیم خرد، دار زدیم دانش را دربند و اسیر صد خرافات شدیم!
یکی از همکارام اینطوره تا سئوال نپرسی حرفی نمیزنه من اخلاقشو دوست دارم ولی باعث میشه کسی جدیش نمیگیره،نظری ازش نمیخوان و کلا تو کارا مشارکتش نمیدن همیشه هم ناراحته چرا مدیر شمارو تحویل میگیره آخر گفتم یکم تو جلسات مشارکت داشته باش
ن اصلأ اینطورنیست طرز فکرم نسبت ب آدمای کم حرف. همه ک مثل هم نیستن بعضیادوسدارن بیشترشنونده باشن وهرکی هم ک خیلی حرف میزنه دلیل ب اعتمادبنفس بالانیست شایدیکی علاقه داره ببخشیدچرت وپرت بگه یعنی اون آدم خوبه مهم اینه چ 2کلمه حرف بزنی چ 10کلمه ایاحرفات مفیده یانه اونوقت میشه قضاوت کردشخصیت اون ادمو