2777
2789

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

بگو‌گلم زمانش رو بگو با قرآن تعبیر کنم

عزيزمن  قرآن بازیچه نیس که نه كتاب فاله نه كتاب تعبیر خواب ... هیچ جای قرآن تعبیر خواب نکرده جز تو سوره یوسف که میگه خواب دیدم ستاره ها بهم سجده كردن    ميشه بپرسم چجوری با کتاب آسمانی تعبیر میکنید؟ 

فقط مامانم👩‍👧فرشته زميني

میشه خواب منم تعبیر کنی 

از چند شب پیش یادم رفته یکمشو ، خلاصش این بود که یه عروسک چوبی بدون چهره و دست و پا ( چوب تقریبا با ضخامت ) با یه موی مشکی بلند رو دیدم که یه ندا تو گوشم گفت طلسمه 

گلم من حدودا ساعت ۱۱ صبح اینا خوابیدم باز 

خواب دیدم یجایی میگن حرم امام حسین   طوری بود که انگار مزار امام حسین و حضرت ابوالفضل کنار هم بود تو یک ضریح 

ما رفتیم خانوادگی بودیم  یادم نمیاد  آدمای دیگه بودن یا نه رفتیم تو حرم خیلییی خلوت بود  من رفتم نزدیککک ضریح اونجا آرزو کردم با گریه  اونطرف ضریح رو که دیدم  انگار یه سری خانم داشتن زیارت میکردن که شلوغ بود  که ما داشتیم می‌گفتیم اونطرف قسمت خواهران چقدر شلوغه   ولی طرف ما هم قسمت مردا نبود مختلط بود گویا 😂🤦‍♀️ انگار وی ای پی بود  عجیبه 

این خواب یعنی چی الان 🤦‍♀️    

⚘ قَسَمِت میدم صلوات برام بفرست به حاجتم برسم  اگه فرستادی  خدا حاجت روات کنه ⚘ اگه راهی واسه حاجت روایی داری و خودت امتحانش کردی حتما تو یکی از تاپیکام برام بنویس  دعات میکنم 
عزيزمن قرآن بازیچه نیس که نه كتاب فاله نه كتاب تعبیر خواب ... هیچ جای قرآن تعبیر خواب نکرده جز تو س ...

گلم منم میدونم بازیچه نیست برا همین گفتم زمان خوابتو بگو

یک قرآنی قدیمی هست که به امضای 72 تن از علمای تراز اول قدیمی رسیده که همگی فوت شدن 

راهنمای تعبیر خواب داره براساس سوره های قرآنی و زمان خواب بر اساس ماه قمریه

مثلا شما می گین شب سوم ماه قمری یا مثلا شب سوم برج که ماه شمسی هست خواب دیدن من نگاه می کنم تعبیر خوابتو اونچه که نوشته بهت می گم

گلم من حدودا ساعت ۱۱ صبح اینا خوابیدم باز خواب دیدم یجایی میگن حرم امام حسین طوری بود که انگار مزا ...

گلی اگه زمان دقیقش رو بدونی مثلا چند ماه یا برج بوده از رو قرآن بهت می گم 

ولی تعبیر خواب این که یه مشکلی هست که به لطف اهل بیت برطرف می شه و حاجت روا می شین 

بیمه امام حسین(ع) هستین و هیچ گزندی از اطرافیان بهتون نمی رسه کافیه یقین داشته باشین

گلی اگه زمان دقیقش رو بدونی مثلا چند ماه یا برج بوده از رو قرآن بهت می گم ولی تعبیر خواب این که یه م ...

قربونت عزیزم (  امروز بوده )

راستی یکسری از اقواممون رفتن کربلا به کربلا فکر کرده بودم 

و اینکه چند شب پیش هم قبل خواب کلیپ مزار حضرت رقیه دیدم باز خوابی دیدم که انگار یک قسمتی بود که انگار داخل خونه مامانبزرگم بود 😅🤦‍♀️ اما مزار حضرت رقیه بود  و من اونجا بودم و مواظب بودم کسی رد نشه یعنی مثلا خدایی نکرده حواسش نباشه پا نذاره . یه همچین چیزی 🥲

⚘ قَسَمِت میدم صلوات برام بفرست به حاجتم برسم  اگه فرستادی  خدا حاجت روات کنه ⚘ اگه راهی واسه حاجت روایی داری و خودت امتحانش کردی حتما تو یکی از تاپیکام برام بنویس  دعات میکنم 
11 صبح امروز؟

بله

میشه خواب منم تعبیر کنی از چند شب پیش یادم رفته یکمشو ، خلاصش این بود که یه عروسک چوبی بدون چهره و د ...

اگه زمانش رو بدونی دقیق قرآنی بهت می گم

احتمال داره یا هشدار باشه یا وسوسه 

اگه کسی اطراف تون هست که اهل جادو و‌جنبل باشه هشدار بوده برات سعی مرتب چهار قل بخونی 

وگرنه که وسوسه شیطانیه برای دوری و‌غفلت از یاد خدا با درگیر کردن ذهنت 

گلم منم میدونم بازیچه نیست برا همین گفتم زمان خوابتو بگویک قرآنی قدیمی هست که به امضای 72 تن از علما ...

وای ببخشید پس فک کردم میخوای از رو قرآن بگی .  خواب دیدم دیشب ساعت  ۳ اینا شب که تو خونمون چند تا زن با دین یهووی زندگی میکنن میخواستم دست به صورت بچش بزنم نذاشت گفت تو مسلمونی  بعد رفتم بیرون دیدم یه عالمه یاهودی دارن از کنیسه میان و سوپری محلمون  هم  یهو  د ی بود . خیلی خواب عجیبی بود  دوس دارم تعبیرش بدونم تو گوگل خب بخاطر رابطه بد با اونها همش چیزای بد میاره و واضح نیس تعبیرهاش .  یه دنیا ممنون که بهم بگی

فقط مامانم👩‍👧فرشته زميني
قربونت عزیزم ( امروز بوده )راستی یکسری از اقواممون رفتن کربلا به کربلا فکر کرده بودم و اینکه چند شب ...

قلبت پاکه

مطمئن باش حاجت روایی 

زیارت اقوامتون برای شما هم ثبت شده

برا منم دعا کن