2777
2789

من رشته طراحی طلاجواهر دوس دارم اینم تو شهرمون نیس کلاس خصوصیش هس 

همسرمم گیر داده برو فقط بخون رشتت چرتم باشه فقط مدرک بگیر 

نمیدونم چیکارکنم کلا هررشته ای دلم میخاد توشهرمون نیس 

بقیشم علاقه ندارم اصلا😭

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

من نمیدونم چرا بعضیا شوهراشون انقدرررررخوبن، کاش منم در آینده انقدر خوب بود و به فکر پیشرفتم بود بعض ...

عزیزم شوهرم عالیه من خودمم دوس دارم. ادامه تحصیل بدم اما خب علاقم همین رشتس اونم از شانسم نیست 

به همسرم میگم برم کلاسش یادبگیرم مشغول شم 

میگه نه لیسانس هرچیو میگیری بگیر بشین خونه

عزیزم شوهرم عالیه من خودمم دوس دارم. ادامه تحصیل بدم اما خب علاقم همین رشتس اونم از شانسم نیست به هم ...

خدا برای هم حفظتون کنه 

خب میتونی لیسانس از دانشگاه پیام نور بگیری کلاساش غیر حضوری، ولی امتحان حضوری ،خیلی هم آسونه راحت میتونی لیسانس بگیری 

عزیزم شوهرم عالیه من خودمم دوس دارم. ادامه تحصیل بدم اما خب علاقم همین رشتس اونم از شانسم نیست به هم ...

راست میگه گلم دیدگاه جامعه به یه خانوم با مدرک لیسانس و دیپلم متفاوته مخصوصا اگه جوون هستید

راست میگه گلم دیدگاه جامعه به یه خانوم با مدرک لیسانس و دیپلم متفاوته مخصوصا اگه جوون هستید

میدونم عزیزم من خودمم دنبال پیشرفتم دوس دارمم شاغل شم ولی خب فک کن صب تا شب برم رشته ای که دوس ندارمو بخونم ایندمو خراب کنم