2777
2789

تو تاپیک قبل کامل توضیح دادم دلیل دعوامونو برین 

بخونین تاپیک اولو بعد بیاین اینجا 

انقد ناراحت بودم که از شدت ناراحتی قرار بود بریم بیرون

آرایشمو پاک کردم گفتم نمیام و خوابم برد بعدش ...

بعدی که بیدار شدم شوهرم(عقدیم)اصلا هیچ تلاشی

برای آشتیمون نکرد نه حرفی نه چیزی

الانم خیلی راحت بدون اینکه چیزی بگه گرفت خوابید

الان من موندم با این حالم و شوهری که هیچ اهمیتی 

نداره واسش من بیدارم و ناراحت 

چندبار خواستم حرف بزنم یا بیدارش کنم ولی جلوی 

خودمو گرفتم الان انقد ذهنم بهم ریختس نمیدونم

چه رفتاری تو این موقعیت درسته چی غلط...شمابگین

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

بقیه ب پیام شوهرت چ عکس العملی نشان دادن چ بد شد

من همیشه توهرشرایط خداروشکر میکنم وهمیشه ازحسادت وحاشیه فراری هستم..خداروشکربابت هرچه داد وهرچه نداد که داده ها نعمت ونداد ها حکمت خداوندهستن

بزرگترین اشتباهت اینه در دوران عقد خونه ی شهر موندنه

دوم ایکه تو خوابیدی لالاییهاتو کردی الانم نوبت اونه که بخوابه پس صبر کن بیدارکع شد با ارامش حلش کنید

امیدوارم روزی برسه بیام براتون بگم عزیز دلم با چادر عروس و دسته گل به همراه شوهر مهربون و خوبش از حرم امام رضا برام عکسشو فرستاد. خیلی دوست دارم در حیاط امام رضا قدم بزنن و آغاز خوشبختیشون باشه لطفا برای برآورده شدنش دعا کنید ،❤️❤️❤️🤲🤲🤲برای عاقبت بخیر شدن همه ی بچه های سرزمینم دعا کنیم❤️❤️❤️برای صالح شدن فرزندم دعا کنید ❤️❤️❤️برای ظهور آقا امام زمان 💔💔مهدی موعود 💔💔دعاکنیم❤️❤️❤️روزی میاد که منم ماشین مدل بالا سوار میشم و از تیکه کنایه های اطرافیان راحت میشم 🤭😍😍آنقدر پولدار میشم که می تونم کابینت و کمد دیواری بزنم، همیشه دست پر برم خونه ،دعاکنید اخلاقم خوب بشه فکر کنم این مورد هم درگرو پول هستش 

بزرگترین اشتباهت اینه در دوران عقد خونه ی شهر موندنهدوم ایکه تو خوابیدی لالاییهاتو کردی الانم نوبت ا ...

اون خونه ماست

و اینکه فردا میره شهر خودشون و دیگه پیش هم نیستیم 

واکنش خنده گذاشته بودن رو پیامهالان رفتم دیدم پیامشو پاک کرده ولی چه فایده همه دیدن

توگروه حداقل می‌نوشت شوخی کردم

من همیشه توهرشرایط خداروشکر میکنم وهمیشه ازحسادت وحاشیه فراری هستم..خداروشکربابت هرچه داد وهرچه نداد که داده ها نعمت ونداد ها حکمت خداوندهستن

منم مث توام این‌چیزها اگ پیش بیاد بشدت بهم برمیخوره تااصلاح نشه

اون خونه ماستو اینکه فردا میره شهر خودشون و دیگه پیش هم نیستیم

اهان پس تو نیزبانی 

سعی کن دلخوری رو از بین ببری و با مهربانی بدرقه اش کن 

امیدوارم روزی برسه بیام براتون بگم عزیز دلم با چادر عروس و دسته گل به همراه شوهر مهربون و خوبش از حرم امام رضا برام عکسشو فرستاد. خیلی دوست دارم در حیاط امام رضا قدم بزنن و آغاز خوشبختیشون باشه لطفا برای برآورده شدنش دعا کنید ،❤️❤️❤️🤲🤲🤲برای عاقبت بخیر شدن همه ی بچه های سرزمینم دعا کنیم❤️❤️❤️برای صالح شدن فرزندم دعا کنید ❤️❤️❤️برای ظهور آقا امام زمان 💔💔مهدی موعود 💔💔دعاکنیم❤️❤️❤️روزی میاد که منم ماشین مدل بالا سوار میشم و از تیکه کنایه های اطرافیان راحت میشم 🤭😍😍آنقدر پولدار میشم که می تونم کابینت و کمد دیواری بزنم، همیشه دست پر برم خونه ،دعاکنید اخلاقم خوب بشه فکر کنم این مورد هم درگرو پول هستش