2777
2789
عنوان

امشب من کنارش نیستم

159 بازدید | 18 پست

سال پیش ۱۳ صفر بود که رفتم برایش جاکلیدی گرفتم نیت کردم ماشین بگیره تا سال بعد چون ارزوش بود ماشین بخره خیلی ذوق داشتم که کی میشه ماشین بخره دو تایی بریم بیرون یعنی ما هم میتونیم ماشین داشته باشیم هر سال براش نذر میکردم و شمع روشن میکردم امسال ماشین خرید اما من پیشش نیستم 

جدا شدیم بهم خیانت کرد اون جا کلیدی هنوزم دارم وقتی شنیدم ماشین خریده دلم برای خودم خیلی سوخت من لایق اینا نبودم من پا به پاش میجنگدیم تا برسه به آرزوهاش نخوردم ،نپوشیدم تا جمع کنه اما اون تو اولین فرصت بهم خیانت کرد خیلی بهم بد کرد اشکام بند نمیاد 

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

عزیزم لعنت به همشون لعنت به قلب سیاهشونلعنت به تک تکشون

اما هیچیشون نمیشه نمی‌دونم شاید من آدم بدی بودم که لایق اینا بودم خیلی اذیتم کردن اما هیچیشون نشد هر روز بهتر از دیروز اما من هنوزم حالم خوب نشده 

خیلی سخته😭درک میکنم نمی‌دونم چ مرگشون میشه ازین غلطا میکنن

چون زیادی باهاش ساختم هیچی ازش نمی‌خواستم من براش مادری کردم حق داشت یکی دیگ رو پیدا کنه من اگه تب میکرد میمردم براش اما اون منو له کرد و از روم رد شد 

اما هیچیشون نمیشه نمی‌دونم شاید من آدم بدی بودم که لایق اینا بودم خیلی اذیتم کردن اما هیچیشون نشد هر ...

قطعا یه جایی زمین میخوره 

اون خیانت کرده، تو بد بودی؟؟؟ 

برا من همه فحشش میدن، میدونن چه آشغالیه