2777
2789
عنوان

واسه اربعین چند دینار عراقی ببرم

126 بازدید | 16 پست

از طرف دانشگاه میریم،یعنی خرج خورد و خوراک و کرایه و اینارو قبلا دادیم

منم میخوام یه چند تا سوغاتی کوچیک واسه دوستام و خانوادم بگیرم.

چند دینار باید ببرم بنظر شما؟

ممنونتونم🩷🌸

خدایا میشه دانشجو بشم منم یروزی همچین تاپیکی بزنم؟😭

چنل تلگرام من =>https://t.me/+Lq3v0H1EWyc5ZDRk                        مبینام :) 🤍🌱 یه دختر پر انرژی شمالی که اصالتش بلوچِ 😍 عاشق پیشرفت خودم و بقیم و برای همین عاشق رنگ سبزم 💚 به منظور پیشرفت و توسعه فردی .. 🌱 عاشق مطالعه ، کتاب و درس خوندنم 🌱 .. الان که تا اینجا اومدی میخوام بهت بگم هممون مشکلات داریم ولی مهم اینه در کنار این مشکلات آرامشمونو حفظ کنیم و پرقدرت ادامه بدیم .. 💚 جا زدن تو کار ما نیست چون برای رسیدن به خواسته ها جنگجو هستیم:) 🤍 🌱 

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

من فرهنگیان ولی از طریق بسیج ناحیه میریم،

گلی میشه بپرسم حقوق دانشگاهیتون چقدره؟ از سال اول چقد بود؟ و تغییری میکنه؟

چنل تلگرام من =>https://t.me/+Lq3v0H1EWyc5ZDRk                        مبینام :) 🤍🌱 یه دختر پر انرژی شمالی که اصالتش بلوچِ 😍 عاشق پیشرفت خودم و بقیم و برای همین عاشق رنگ سبزم 💚 به منظور پیشرفت و توسعه فردی .. 🌱 عاشق مطالعه ، کتاب و درس خوندنم 🌱 .. الان که تا اینجا اومدی میخوام بهت بگم هممون مشکلات داریم ولی مهم اینه در کنار این مشکلات آرامشمونو حفظ کنیم و پرقدرت ادامه بدیم .. 💚 جا زدن تو کار ما نیست چون برای رسیدن به خواسته ها جنگجو هستیم:) 🤍 🌱 

اسی لطفا سلام منم به آقام برسون

میشه به آقام بگی لیلا گفت دلم برات تنگ شده؟بگو لیلا گفت این فراق تاا کی؟؟؟؟

من‌دنیای بی حسین رو نمیخوام اگه قرار نیست به پابوشی محبوبم برم دنیا رو میخوام چیکار؟

دلم برات تنگ شده حسین

گلی میشه بپرسم حقوق دانشگاهیتون چقدره؟ از سال اول چقد بود؟ و تغییری میکنه؟

اول از همه باید بگم هیچ نظمی در واریز حقوق وجود نداره :)

سه ماه اول هیچی ندادن،

دی ماه ۲۸ میلیون دادن

بعدش از ماهای بعد اومدن بدهی کم کردن،

اولش ماهی ۲،۴۰۰

بعدِ عید ۴/۵

بعدش ۵۳۰۰

این ماه ۳ و خورده

اصلا نه من میدونم چیکار میکنن نه خودشون

اسی لطفا سلام منم به آقام برسونمیشه به آقام بگی لیلا گفت دلم برات تنگ شده؟بگو لیلا گفت این فراق تاا ...

به روی چشم لیلا جانم❤️🌱

انشالله خیلی زود زود عازم کربلا بشی

اول از همه باید بگم هیچ نظمی در واریز حقوق وجود نداره :)سه ماه اول هیچی ندادن،دی ماه ۲۸ میلیون دادنب ...

چقد کممممم 😬😬😬😬 منم میخوام برم فرهنگیان گفتن ماهی ۷ تمنه فلامه😬 ۳ . ۴ تمت ک پول کافه و نت میشه تموم😬

چقد کممممم 😬😬😬😬 منم میخوام برم فرهنگیان گفتن ماهی ۷ تمنه فلامه😬 ۳ . ۴ تمت ک پول کافه و نت میشه ...

حکم ما ۱۳ عه

اما اینقدر به بهانه های مختلف کم میکنن که آخرش هیچی نمیمونه

تازه بعضی ها شانسی حقوق کامل بهشون میزنن،اما موقع فارغ التحصیلی از دماغشون در میارن😂

اینم توجه کنید حقوق خوابگاهی ها و ترددی ها متفاوته

من خوابگاهی ام

ترددی ها بیشترن