2777
2789
عنوان

از خونواده همسرم متنفرم

385 بازدید | 40 پست

عقدم، میدونن الان بچشون باید ب من برسه دیگه زن داره متاهله 

تا میتونن ازش میچاپن

ب من میرسه پول نداره چون خاهرش فلان برادرش فلان باباش فلان

ینی هربار من باید بشنوم بابام لازم داش ننم لازم داش

چ کنمممم

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

چرا اونم کصخله میده اوناهم دیگه پس نمیدن

یه خرجی بتراش واسش 

ماشین قسطی موتور قسطی

اگر می خواهید اسرار جهان را کشف و پیدا کنید، از منظر انرژی و فرکانس و ارتعاش فکر کنید.تسلا
راست میگن خرج بتراش براش.مثلا اگه قراره طلای عروسی بخره،یا اگه یخچال و‌لباسشویی قراره بخره،یا هر وسی ...

وسایل  مث یخچال اینا همرو من گرون گفتم ک فلان مدلو میخام

هنوز نخریده ولی خودش میگه ندارم در این حد

خانوادش میگن گرووونه چخبره، بعدم اون یکی عروس معمولی انتخاب کرده خریدیم تو ازینا بخری میگه اونو بیشتر دوس داشتن یا حسودیش میکنه میگه برا منم بخرین

اگه اینو نمیدونستی عقد کردی بت حق میدم باش صحبت کن بش بگو همسرشی کل زندگیشی باید اولویتش تو باشی نترس از صحبت باحاش شوهرته پا یک عمر زندگی وصته نزار با این کارا گند بزنه به اعصابت راستی یه نظر راجب تاپینگ اخرم بده سه روز بیشتر وقت ندارم انتخاب کنم