_elaroz_ مدیر استارتر عضویت: 1401/10/05 تعداد پست: 153 عنوان علوم ورزشی 222 بازدید | 13 پست سلام دوستان وقتتون بخیر کسی درمورد آزمون عملی علوم ورزشی اطلاع داره بعد از اعلام علاقه مندی و واریز هزینه معاینات پزشکی و خود آزمون عملی کار دیگهای لازم نیست انجام بدیم کار ورود به جلسه نداره ؟ و شاید تقدیرش چنین بود که لحظهای از عمرش را با تو همدل باشد 1404/05/10 | 22:16 0 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
_elaroz_ مدیر استارتر عضویت: 1401/10/05 تعداد پست: 153 کسی هست علوم ورزشی خونده باشه میشه یکم از تجربیاتتون برام بگید این رشته رو دوست داشتید درساش چطوره، بازار کارش و... و شاید تقدیرش چنین بود که لحظهای از عمرش را با تو همدل باشد
_elaroz_ مدیر استارتر عضویت: 1401/10/05 تعداد پست: 153 وقت ثبت نامش تا اواخر تیر مگه نبود تا ۲ مرداد اعلام علاقه مندی بود دیروز باید یه هزینهای برای معاینات پزشکی و... واریز میکردیم و شاید تقدیرش چنین بود که لحظهای از عمرش را با تو همدل باشد
شب_ماه14 عضویت: 1402/03/18 تعداد پست: 13376 کسی هست علوم ورزشی خونده باشه میشه یکم از تجربیاتتون برام بگید این رشته رو دوست داشتید درساش چطوره، ... تو فامیل ما یه پسره خوند الان راننده تاکسیه
_elaroz_ مدیر استارتر عضویت: 1401/10/05 تعداد پست: 153 تو فامیل ما یه پسره خوند الان راننده تاکسیه 😔😔😔من شنیدم اگر تا دکترا ادامه بدیم میشه روی درآمدش حساب کرد و شاید تقدیرش چنین بود که لحظهای از عمرش را با تو همدل باشد
شب_ماه14 عضویت: 1402/03/18 تعداد پست: 13376 😔😔😔من شنیدم اگر تا دکترا ادامه بدیم میشه روی درآمدش حساب کرد چرا پیام نور نمیری رشته خوب بخونینمیدونم شاید این ادامه نداده ولی در کل بازار کارش خوب نیسنمیتونی پشت بمونی برای فرهنگیان اینا از ابان شروع کن بخون قبول شو
_elaroz_ مدیر استارتر عضویت: 1401/10/05 تعداد پست: 153 چرا پیام نور نمیری رشته خوب بخونینمیدونم شاید این ادامه نداده ولی در کل بازار کارش خوب نیسنمیتونی پش ... نه من تراز و معدلم خوبه این رشته رو چون علاقه دارم میخوام برم فرهنگیانم امسال قبول شدم اما دیگه برای مصاحبه نرفتم و شاید تقدیرش چنین بود که لحظهای از عمرش را با تو همدل باشد
شب_ماه14 عضویت: 1402/03/18 تعداد پست: 13376 نه من تراز و معدلم خوبه این رشته رو چون علاقه دارم میخوام برم فرهنگیانم امسال قبول شدم اما دیگه برا ... تجربی هستی منم پیرا اوردم برای رشته تاپ موندم
_elaroz_ مدیر استارتر عضویت: 1401/10/05 تعداد پست: 153 تجربی هستی منم پیرا اوردم برای رشته تاپ موندم نه عزیزم من انسانیمموفق باشی🤗 و شاید تقدیرش چنین بود که لحظهای از عمرش را با تو همدل باشد
شب_ماه14 عضویت: 1402/03/18 تعداد پست: 13376 نه عزیزم من انسانیمموفق باشی🤗 اهان پس هدفت از اینکه انسانی اومدی چی بودهمچنین گلم💖
_elaroz_ مدیر استارتر عضویت: 1401/10/05 تعداد پست: 153 اهان پس هدفت از اینکه انسانی اومدی چی بودهمچنین گلم💖 رشته انسانی و دوست داشتم ولی خب دیگه به ورزش علاقه مند شدم تربیت بدنی یه رشته شناوره و شاید تقدیرش چنین بود که لحظهای از عمرش را با تو همدل باشد
شب_ماه14 عضویت: 1402/03/18 تعداد پست: 13376 رشته انسانی و دوست داشتم ولی خب دیگه به ورزش علاقه مند شدم تربیت بدنی یه رشته شناوره اره میدونم میتونی یکی از رشته های خوب انسانیو بری در کنارش تربیت بدنیو ادامه بدیبه خاطر خودت میگم عزیزم اخه بازار کارش زیاد که خیلی زیاد تو ایران حداقل خوب نیستباید پول داشته باشی بشگاه اینا بزنی
_elaroz_ مدیر استارتر عضویت: 1401/10/05 تعداد پست: 153 اره میدونم میتونی یکی از رشته های خوب انسانیو بری در کنارش تربیت بدنیو ادامه بدیبه خاطر خودت میگم عز ... مرسی عزیزم اره واقعا با حرفت موافقم و شاید تقدیرش چنین بود که لحظهای از عمرش را با تو همدل باشد