2777
2789

من خیلی خیلی پشیمونم می دونم کارم اشتباه بوده 

ولی تقریبا ۲۳ تیر با دوست پسرم رابطه بدون دخول از پشت ولی بدون دخول سطحی بود 

نهم دهم باید پریود میشدم ک نشدم 😭۸ مرداد رفتم تست بیبی چک دادم منفی بود شبش هم رفتم آزمایش خون دادم اونم منفی بود تقریبا ۱۴ روز بعد رابطه بود روز ۱۵ رفتم 

ا

همه علائم پریودی دارم ترشح دارم ولی نمیشم خیلی خیلی خیلی استرس دارم و همش گریه میکنم

ب خدا دیگ اینکارو نمیکنم پشیمونم نمیدونستم 

باردار ک نیستم تورو خدا جواب بدین

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

استرس نمیزاره پریود شی.

ینی باردار نیستم ؟ ۱۴ روز جواب درستی داده؟ ۲۳ تیر بود من ۸ مرداد آزمایش خون دادم بتا ۳ بود 

خیلی حالم بده بقران پشیمونم همش گریه میکنم

ترشح خیلی دارم و دلدرد 

استرس شدید دارم عمل هم داشتم ماه پیش 

ینی باردار نیستم ؟ ۱۴ روز جواب درستی داده؟ ۲۳ تیر بود من ۸ مرداد آزمایش خون دادم بتا ۳ بود خیلی حالم ...

نه دختر جان باردار کجا بود.نیستی .فقط استرس داری.از پشت مگه ادم حامله میشه.دیگم اینکارا رو نکن.اسیب روحی جسمیش برا دختره.طرف ککش هم نمیگزه

باردار نیستم؟ ترشح دارم زیاد و دلدرد و استرس خیلی خیلی حالمبده همش ب خودکشی فکر میکنم میگم باردارم

اوووه بابا تو هم بارداری کجا بود

این همه آزمایش و بی بی چک زدی گفته منفیه 

اگ زعفرون ،رازیانه یا دارچین توو خونه دارین پاشو دمنوش کن بخور پریود میشی

....💕خدا💗میهن❣️رهبر💓....

نه دختر جان باردار کجا بود.نیستی .فقط استرس داری.از پشت مگه ادم حامله میشه.دیگم اینکارا رو نکن.اسیب ...

بخدا نمیدونستم اینطور میشه اصلا دیگه این کارو نمیکنم این دفعه پشیمونم خیلی خیلی .

تست هم دادم ولی باز میگم ن ن ترشح نشونه بارداری یا فلان چیز....

میگن پیش آب ...ازین نگرانم 

اوووه بابا تو هم بارداری کجا بوداین همه آزمایش و بی بی چک زدی گفته منفیه اگ زعفرون ،رازیانه یا دارچی ...

بعد  ار ۱۴ روز از رابطه زدم  جوابش درسته؟ 

دیروز زعفران توی آب جوش ریختم آب زعفران خیلی کمرنگ بود خوردم 

مطمئن مطمئن؟ خیلی نگرانم بقران زندگی برام زهر شده امکان داره تست آزمایش خون بعد ۱۴ روز از رابطه اشتب ...

آخرین پربودیت کی بوده؟ میگی دخول نداشتی دیگه چطوری میخوای حامله بشی   

جواب ابلهان خاموشیست....پس اگه ریپ زدی و جواب ندادم بدون که این مثل در موردت صدق میکنه..
آخرین پربودیت کی بوده؟ میگی دخول نداشتی دیگه چطوری میخوای حامله بشی

آخریش ۱۱ تیر بود .

دخول نداشتم میگن شاید پیش آب اینا ...

و بعد ۱۴ روز بعد رابطه جواب آزمایش درسته؟ 

آخریش ۱۱ تیر بود .دخول نداشتم میگن شاید پیش آب اینا ...و بعد ۱۴ روز بعد رابطه جواب آزمایش درسته؟

انگار روز دوازدهم سیکلت بوده که احتمال بارداری حتی در صورت رابطه کامل هم خیلی کمه بعد اینکه با پیش آب با رابطه کامل احتمال بارداری هست احتمال زیاد عفونت داری که عقب انداختی چون  میگی ترشح و دل درد داری خود عفونت باعث میشه پریودی عقب بیفته 

جواب ابلهان خاموشیست....پس اگه ریپ زدی و جواب ندادم بدون که این مثل در موردت صدق میکنه..
انگار روز دوازدهم سیکلت بوده که احتمال بارداری حتی در صورت رابطه کامل هم خیلی کمه بعد اینکه با پیش آ ...

خوب من میترسم تا اون موقع پریود نشم . واقعا خانوادم نباید بفهمن 

اون موقع هم احتمال بارداری نیست؟ چون تست خون بتا دادم ۸ مرداد. 

خیلی برام دعا کنید پریود شم منم براتون دعا میکنم 

دیگه تکرار نمیکنم اینکارو 

خر شدم واقعا