2777
2789
عنوان

بینیم عمل کردم خواهرم نیومد دیدنم

170 بازدید | 16 پست

اونوقت من همیشه کنارشون بودم ..خیلی دلم گرفته

از یه طرف شوهرم همه  کارارو میکنه حتی مادرم دو روز اومد رفت وقتی اومد همش نشسته بود امروز دکتر گفت خیلی ورم داری نباید فعالیت کنی 8 روز عمل کردم

ایلیا نفس مآنی عشق بایی  

بازم دم شوهرت گرم خونه من بو بگیره این مرد ی دستی نمیرسونه

فقط 30 هفته و 5 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

پروفایل کپی نشه پلیز ❌❌❌❌ خودمم . من فاطمم   از یه خونه ی دنج ک تموم دنیامه 🌎🌝 یه دونه 😁 شوهر دارم که پسرخالمه 👫 نزدیک یه ساله رسمی هم شدیم و ازدواج کردیم ازاون عشقای فامیلی 😁😁😁❤❤❤ توی ده باصفا کنار تموم فامیلام زندگی میکنم ( شاید فکر کنی رضایت دارم ولب نه چالش دارم 💔🤣)،سعی میکنم ادم خوبی باشم مگه چندسال قراره تو این دنیا باشیم 😘😘😘😘 من درونگرام از جمع اجتماع فراریم عاشق تنهایی خونه البته طبیعت عشقههههه😙 یه نیمچه اشپزم و عاشق غذا  تو تاپیکا اشپزی تگم کنین مرسی  عشقای من بوس به لپای تپلی تون 😌💋  همین دیگه 😅 بایییییی 👋 دارم گواهینامه میگیرم اگه تجربه ای از ازمون توشهری داری بگو بهم مرسی جیگر ❤🎀🫀 راستی قنادم  سوال داری بپرس

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

عمل اجباری و برای سلامتی نبوده که

این نوع عمل یعنی فکر همه چیو کردی و دلت خواسته عمل کنی 

خواهرت هم زندگی خودش رو داره و خدا می‌دونه الان دغدغه های اون چیه که به فکر کنار شما بودن جزوش نیست 

توقع رو بیارید پایین تا هم آرامش داشته باشید و هم به بقیه آرامش بدید 

خدایا «حیات» ما رو چنان قرار بده ک در « ممات»ما «مردم» اندوهگین و«هرزه‌گان»شادمان شوند.                                               وهذا یوم فرحت به آل زیاد و آل مروان!                من هموطنانی در ترکیه ،سوریه،یمن،امریکا،فلسطین،عراق ،فرانسه ،لبنان و... دارم و بیگانگانی در شهرهای ایرانم                                      💔همین قدر تلخ💔.                              

حالااگه بهشون بگی میگن خودت نگفتی کمک میخاهی باید میگفتی ماعلم و غیب نداریم منم مثل شمام بعد اگه اعتراضی کنم چراکمک نکردید میگن خودت نگفتی و مافکر کردیم احتیاجی نداری

زنگ بزن بگو میتونی چند روز بیایید کمک

اره چون ک میبینه من حال ندارم والا اونم کاری نیست

منم خیلی حال ندارم ده روزه دست دلم ب کار نمیره نمیدونم چمه

فقط 30 هفته و 5 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

پروفایل کپی نشه پلیز ❌❌❌❌ خودمم . من فاطمم   از یه خونه ی دنج ک تموم دنیامه 🌎🌝 یه دونه 😁 شوهر دارم که پسرخالمه 👫 نزدیک یه ساله رسمی هم شدیم و ازدواج کردیم ازاون عشقای فامیلی 😁😁😁❤❤❤ توی ده باصفا کنار تموم فامیلام زندگی میکنم ( شاید فکر کنی رضایت دارم ولب نه چالش دارم 💔🤣)،سعی میکنم ادم خوبی باشم مگه چندسال قراره تو این دنیا باشیم 😘😘😘😘 من درونگرام از جمع اجتماع فراریم عاشق تنهایی خونه البته طبیعت عشقههههه😙 یه نیمچه اشپزم و عاشق غذا  تو تاپیکا اشپزی تگم کنین مرسی  عشقای من بوس به لپای تپلی تون 😌💋  همین دیگه 😅 بایییییی 👋 دارم گواهینامه میگیرم اگه تجربه ای از ازمون توشهری داری بگو بهم مرسی جیگر ❤🎀🫀 راستی قنادم  سوال داری بپرس

وظیفه شوهرته دیگه عزیرم ایشونم که داره انجام میدل دیگه از بقیه توقع نداشته باش.حالا نهایت بعدش شمام ایشون مشکل داشتن نرو.زندادتش من عمل کرد.مامان و خواهرش نیومدن.داداشم همه کارا رو کرد.وظیفش بود

بحث معرفت

میفهمم ولی خب واقعا از دل کسی خبر نداریم.خداروشکر باز همسرت کمکت هست ان شا الله هیچ وقت رنگ بیمارستان نبینی مگه برای نی نی اوردن

خدایا «حیات» ما رو چنان قرار بده ک در « ممات»ما «مردم» اندوهگین و«هرزه‌گان»شادمان شوند.                                               وهذا یوم فرحت به آل زیاد و آل مروان!                من هموطنانی در ترکیه ،سوریه،یمن،امریکا،فلسطین،عراق ،فرانسه ،لبنان و... دارم و بیگانگانی در شهرهای ایرانم                                      💔همین قدر تلخ💔.                              

حساس نباش میگذره مهم نباشه برات

من عمل بینی که کردم مادرم عمل کرده بود نمی‌تونست بیاد خواهرم هم شهر دیگه بود دانشجو بود وقتی بهش گفتم بیا همراهم شو بعدم برگرد از بیمارستان خودم هزینه رو هم میدم گفت نمیتونم همیشه اینو یادم هست رفتم پول دادم یه همراه گرفتم اونم اصلا فقط یه پولی گرفت کاری برام نکرد اصلا ... وقتی هم اومدم خونه فقط شوهرم کنارم بود یک روز بعدم رفت سرکار خونه من تنها بودم یه بچه ۳ ساله گاهی از شدت گرسنگی حالم بهم میخورد پدرم و داداشم پنج دقیقه اومدن نشستن و رفتن همین.... خانواده شوهرم هم میدونستن اصلا برام کاری نکردن خودم بودم تنها

نمیدانم ، شاید تا ابد در دلم ماندی ...💔

وظیفه شوهرته دیگه عزیرم ایشونم که داره انجام میدل دیگه از بقیه توقع نداشته باش.حالا نهایت بعدش شمام ...

من نخواستم بیان کار کنن بیان یک ساعت بشینن برن فقط ببینمشون بخدا پوسیدم چند روز خونم

ایلیا نفس مآنی عشق بایی  
حساس نباش میگذره مهم نباشه براتمن عمل بینی که کردم مادرم عمل کرده بود نمی‌تونست بیاد خواهرم هم شهر د ...

عزیزممممم دقیقا حالتو درک میکنم

ایلیا نفس مآنی عشق بایی