2777
2789
عنوان

لطفا میشه نفری یه صلوات بفرستید

38 بازدید | 5 پست

بیماریم خوب شه الان چندماهه درگیرم هر راهی که هست رفتم به دعاهای دیگران در حقم اعتقاد دارم خدا خیرتون بده از ته دلتون دعام کنید که خوب شم

کدورت های واقعی رو دور نریزید،آدم ها عوض نمیشوند، کسی ک پارسال آزارتان داد،امسال میتواند نابودتان کند،واقعیت های تلخ رو جدی بگیرید.....

انشاالله 

توجه   ب ولله کاربر اقام ،هرقلبی قاتلش را دوستت دارد،،،،هرچه بیشتر ادما رو شناختم ،فهمیدم با بعضیا نباید خودت باشی ،باید خودش باشی،،،ب یجایی میرسی ک دیگ،ن کسی رو دوست خودت میدونی و ن کسی رو دشمنت ،همه غریبه هایی هستن ک،خاطرهای خوب یا بد برات میسازن و میرن،،،،

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

عزیزم بهتر شدید

مکار عفونت ادراری میگیرم فعلا که راه به جایی نبردم

کدورت های واقعی رو دور نریزید،آدم ها عوض نمیشوند، کسی ک پارسال آزارتان داد،امسال میتواند نابودتان کند،واقعیت های تلخ رو جدی بگیرید.....
انشالله خوب میشی گلم

انشاالله خدا از دهنت بشنوه