2777
2789
عنوان

عاشق خانواده شوهرم هستم 💖

206 بازدید | 23 پست

اونا خیلی باهم خوبن....

وارد خونه شون شدم اولین بار عاشق رابطه هاشون شدم باباش وقتی از دست عقد کنون برگشتیم نشست روبروم کلی حرفای قشنگ زد برام محو صحبت هاش شدم حس کردم پدر خودمه ....

حسی که پدرم این همه سال از ما محروم کرده بود رو اون بهم میده 

صبح دیده من اونجام گفت چه خوب که بیدار بشی ببینی عروست روبروته...

مادر شوهرم میگه امیدوارم هیچوقت از من ناراحت نشی ...

وقتی هربار میام میگیره بغلم می‌کنه....

از همه بیشتر همسرم که همه جوره هوامو داره...

با اینکه اونا با من خوبن ولی همیشه حواسش هست کسی ذره ای ناراحتم نکنه ...

من کنار خانواده همسرم احساس خوشبختی زیادی دارم ..

کاش این حس ها برای همیشه بمونن

منم خونواده شوهرم خوبن ❤️

کاربری هفتمم هست😑😑کاربر قدیمی هستم...برای سربه راه شدن همسرم صلوات میفرستین؟ ...خدایا شادی رو نصیب زنان سرزمینم کن...به امید روزی که اشک شوق از چشمام بیاد برای رسیدن به آرزوهام

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

چند وقته ازدواج کردی ؟!

منم هم بعد دوازده سال عاشق خانواده همسرم هستم 

خدایا «حیات» ما رو چنان قرار بده ک در « ممات»ما «مردم» اندوهگین و«هرزه‌گان»شادمان شوند.                                               وهذا یوم فرحت به آل زیاد و آل مروان!                من هموطنانی در ترکیه ،سوریه،یمن،امریکا،فلسطین،عراق ،فرانسه ،لبنان و... دارم و بیگانگانی در شهرهای ایرانم                                      💔همین قدر تلخ💔.                              

هعیییی واقعاا براتتت خوشحالممم و قلبممم یه لحظه ارومم شد ک لاقل یه نفر ارومه زندگیش 

قدرشونو خیلی خیلی خوب بدونننن و امیدوارم توام مثل اونا یا خانواده مهربون تشکیل بدییی

هروقت اینجاازچیزی تعریف کردم به ثانیه نکشیدبه غلط کردن افتادم 

خوشبخت باشید

عزیزان من باردارنیستم تاپیکام فقط براآگاهی دادن به ماماناهستش دیگه انقدپرسیدین گفتم اینجابنویسم براتون