2777
2789
عنوان

خانمای ک وسواس ندارید بیاید

905 بازدید | 28 پست

از چکردن خستم ازینک همش چک کنم کجا تمیز مرتبه قرینه اس چیزی کثیف نباشه از اینک دو ساعت طول میکشه دوتاظرفوبشورم ی حموم سادم ی ساعت طول میکشه واقعن خستم بچه و شوهرمم عاصی شدن افسردگیم بدترشدنی وسواسم بیشتر میشه بیشترش فکریه خیلی اذیتم از صب ک بیدار میشم صدبار کارامو تو ذهنم چک میکنم ک مثلن با دست کثیف ب چیزی دست نزده باشم سر همین مهمون خونم راه نمیدم.بیشترشم بخاطر پلشتی شوهرمه اونقد شلخته و کثیفه بدتر میشم.از رابطه فراریم دخترم بدون اجازه نمیتونه ب اسباب بازیاش دست بزنه.ب خانمای معمولی غبطه میخورم.مثلن یکی تازه عروسه خونش روضه میگیره من اصن بچه دیگ غیر بچه خودم خونم راه نمیدم مبادا کثیف کاری کنه جاریم چنبار خواسته بیاد پیچوندم.شماهایی ک وسواس ندارید چیکار میکنید هرچقد ب خودم میگم فلان جا مثلن کثیف نشده ذهنم ازارم میده

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

قبلن رفتم فقط قرص میدن ک ادمو.مث جنازه میکنه

روانپزشک رفتی که قرص داده دیگه قرصا عوارض دارن عوضش مشکلت حل میشه اول پیش روانشناس برو ببین  بدون قرص مشکلت حل میشه یا نه اگه نشد خودش ارجاع میده روانپزشک 

قبلن رفتم فقط قرص میدن ک ادمو.مث جنازه میکنه

پیش روانپزشک نرو برو پیش روانشناس ، ببین اگرم بهت قرص میده برای اینکه موقتا اون مشکلل رو حل کنه فکر کن کم خونی داری جه طوری مشکل کم خونی حل میشه با مصرف دوره ای قرص اون هم همینه حتما اضطرابت بالاست که مدام همه چی رو چک می کنی با دقت انجام بدی باید اول اضطرابت با یه چی کنترل بشه تا یه سری مهارت ها رو روانشناس باهات کار کنه تا رفتار وسواسیت کم بشه بعد قرص ها رو هم کم کم کمتر کنه 

وسواس من ارثی هستش چون خواهرو برادرامم دارن

همین دیگه وسواس همینه شما به دخترت منتقل میکنی اونم به بچه هاش چون تا چشم باز کرده تو خونه شما بهش یه سری چیزا رو تذکر دادید که انجام بده و تمیز کنه یا رفتار شما رو ببینه الگو برداری میکنه ازتون