2777
2789

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

نمی دنم نبردم چشم پزشکی ولی زیاد گوشی و تلویزیون می بینن از وقتی بیدار میشه تا وقتی می خوابه می تونه ...

ببین بچه داداشم خیلی سردرد میشده ،البته چشم پزشکی برده بوده ن عینک میزد ،مادرش شاغل بود این بچه خودش بزرگ شده بود،نمیخوام بترسونمت  ولی  اگه ادامه داشت جای دکتر مغز و اعصاب ببر حتما حتما  ..بعد خیالت راحت میشه ولی حق داری نگرانی کاش همه مثل شما اینقدر نگران بچه شون بودن .

وفادار ماندن در میان وسوسه ها وجود میخواهد ......

سرش یه چیزی شبیه غده بوده،خیلی کوچیک بوده همزمان این تو سرش رشد میکرده سردرد میشده،حالا دکترام عینک داده بودن ،مادرشم که شاغل بوده اهمیت نداده،روزی که همگی بوده ن بچه سردرد شدیدی میشه و میفته همون لحطه تموم کرده بود ،خیلی دیر فهمیده ن ،ژنتیک هم کسیو نداشتیم ...خیلیامون به سردرد اهمیت نمیدیم که این اشتباهه..حتما پیگیری کن ،ببر دکتر مغز و اعصاب مطمئن باش بهترین کار و واسه بچت میکنی به بعدشم خیالت راحته،البته هیچیش نیست ولی من بعد این اتفاق تلخ تا یکی میگه بچه م سردرد،  میگم جدی بگیرینش هر چند خیلی وقتها سردرد واقعا جدی نیست ...اگه اینا یبار میبردن دکتر مغز و اعصاب تشخیص میدادن با جراحی در میاوردن ،دکتری که عکساش و دیده بود گفته بود این اگه جراحی میشد خوب میشد..خدا نخواست درد بکشه فرشته شد ،چون اگه زنده میموند هم زندگی نباتی داشت

وفادار ماندن در میان وسوسه ها وجود میخواهد ......