2777
2789
عنوان

فشار روحی توسط خانواده

120 بازدید | 17 پست

شده تاحالا خانواده بهتون فشار روحی روانی زیادی وارد کنه؟

چیکار کردین چطوری خوب شدین؟(:

کرونا قرار نبود جسم انسان هارو بکشه...ساخته شده بود برای قتل روح انسان ها

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

من هیچی همش با افسردگی اضطراب دست پنجه نرم میکنمیبارم نزدیک بود ام اس بگیرم

به فکر جدا شدن ازشون نیستی؟

منم از بچگی دائم تو فشارم اما خب چاره ای ندارم و باید تحمل کنم متاسفانه

بمیرم برات،منم همینطور (:

داغون شدم دیگه هیچ احساسی به زندگی ندارم 

فقط روزمره به گذشتن روزها هم ادامه میدم 

نه شوقی نه انگیزه و امیدی نه حرفی نه محبتی نه تفریحی

کلا ریپلای نمی‌خونم و جواب نمیدم چون حوصله بحث ندارم و نظرم رو به استارتر گفتم نه شما 

بمیرم برات،منم همینطور (:

خدانکنه عزیزم. اگر نمیتونی ازشون جدا بشی مجبوری که تحمل کنی سعی کن خودت و بزنی به بیخیالی و به حرفا و کاراشون ذره ای اهمیت ندی. هر چه قد از خونه دور باشی خیلی بهتره سرکاز برو که کمتر ببینیشون

فعلا نمیتونم فقط باید ازدواج کنم در برماونم باید مورد خوب پیدا شه نه هر نرخری

اره واقعا ازدواج راه حل نیست بنظرم که بخوایم بخاطر فرار از خانواده خودمونو بدبخت تر کنیم

داغون شدم دیگه هیچ احساسی به زندگی ندارم فقط روزمره به گذشتن روزها هم ادامه میدم نه شوقی نه انگیزه و ...

Me too

خدانکنه عزیزم. اگر نمیتونی ازشون جدا بشی مجبوری که تحمل کنی سعی کن خودت و بزنی به بیخیالی و به حرفا ...

هرکاری کردم نشد نمیشه خیلی اذیتم میکنن دیگه به فکر خودکشی افتادم :)

اره واقعا ازدواج راه حل نیست بنظرم که بخوایم بخاطر فرار از خانواده خودمونو بدبخت تر کنیم

ازدواج خوب میتونه کمک کنه اما نباید با هرکی ازدواج کنی چون اگه سهل انگاری کنی از چاله درمیای میوفتی تو چاه

من شرایط کار کردن ندارم وگرنه خرجمو درمیوردم عذاب نمیکشیدم

هرکاری کردم نشد نمیشه خیلی اذیتم میکنن دیگه به فکر خودکشی افتادم :)

میفهمم چی میگی اما اگر از طرف تو واکنش و اعتنایی نبینن دیگه ازار و اذیت و کمتر میکنن. هر چه قد کمتر باهاشون حرف بزنی برات خیلی بهتره واقعا

خودکشی راهش نیس عزیزم این روزا هم بالاخره تموم میشه صبر داشته باش

آره کل دوران بچگی نوجوونی و حتی همین حالا 

هیچی من سگ میشم پاچه اونارو میگیرم از ترس اب رو دیگ کاریم ندا ن البته با مامانم فعلا خوبم بابام....

قبل هر چیزی، من از ادم چسب متنفرم فاصلتون و حفظ کنید فرقی هم نداره چ جنسیتی دارین⚡️من صبح كه از خواب پا مى شم دلم مى خواد كسى نباشه باهام حرف بزنه، مى خوام از خونه كه میرم بيرون، كسى منتظر نباشه تا برگردم؛ دل كسى تنگ نشه واسم؛ كسى منو نخواد؛ مى خوام تنها باشم.