2777
2789
عنوان

خدا خواهر شوهرمو لعنت کنه عصر جمعه ایی

| مشاهده متن کامل بحث + 460 بازدید | 28 پست
دقیقا حالا خواهر خودشون باشه میگن خواهرم خیلی با محبت از رو محبتشه

وقتی بچمو لوس بار میارن ..خواهرم میدونه آتیش خطرناکه نمیده دست بچم ..میدونه بچه دل درد داره براش بستنی نمیخره اما این نفهم هیچی نمی‌فهمه میگه چون بچس هرچی میخواد باید بهش بدم

خدابرای هرکسی اونقدر وجود داره که اون به خداایمان داره

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

وا خودت زبون نداری؟؟؟؟؟؟ خواهرشوهرت اومد بچه رو ندهچه غلطی میخواد بکنه مثلا؟

از من خواست ندادم ..از این زورم میاد میدونن من راضی نیستم از داداششون طلب میکنن اونم نه نمیگه

دقیقا حالا خواهر خودشون باشه میگن خواهرم خیلی با محبت از رو محبتشه

مادرشوهرم بیکار بیکار بچم نوه اول، ۵دقیقه نگه ندتشت ک سر ب بالش بزارم

لطفا دعا کنید شوهرم کار پیدا کنه هوا سرد شده پیک موتوری سختا. بیزحمت بازم دعا کنید زودتر بریم پیش شوهرم.

چقدر بی شخصیته فکر میکنه بچه فقط برای داداشه

دقیقا همین مدلی هستن میگن زن هم جزئ زندگی داداشمون همه چیز مال داداشمونه...از بس داداشه بهشون رو داده توهم زدن

بخاب بابا ی دو ساعتی رو

از بس عصبی ام که روزمو خراب کردن ...آخ شوهرمم نمیگه خب تو حق داری ..میگه چیکار کنم حالا ..میگم مگه تو اختیار زندگیتو نداری آخه

از بس عصبی ام که روزمو خراب کردن ...آخ شوهرمم نمیگه خب تو حق داری ..میگه چیکار کنم حالا ..میگم مگه ت ...

بگیر بخاب تو رو خدا 

الکی داغ نکن

لطفا دعا کنید شوهرم کار پیدا کنه هوا سرد شده پیک موتوری سختا. بیزحمت بازم دعا کنید زودتر بریم پیش شوهرم.

معلومه آدم گیری هستی.اخلاقت هم خوب نیست.هرروز که نمیا بچه راببره.ازمحبت است نه ازبدجنسی.توبا شوهرت د ...

خوش اخلاق ..وقتی بچم برگشت از گرسنگی نا نداشت راه بره میگفتن هیچی نخورده خونشون ...اگه هفته ایی سه بار بره اونجا و گشنه تشنه برگرده هلاک خواب باشه چی ازش میمونه ؟؟

خودشون میدونن اشتباهه کارشون ..اما خودشونو به نفهمی زدن..چون فقط دوست دارن با بچه ی من خوش بگذره بهشون ..

هر چند نفهم کم نیست .