2777
2789
عنوان

چیکارش کنم خواستگارمو کمکککک

162 بازدید | 20 پست

برای اولین بار خواستگارمو دیدم

از طریق معرف و به‌صورت سنتی داریم آشنا میشیم

همه چیزش خوبه، اصلا بدجوری توی علایقمون باهم تفاهم داریم و انرژیمون بهم میخوره ولی دوتا مسئله هس

یکی اینکه خانوادش بشدت براش مهمن و خیلی رفتو آمد دارن

و دومیش اینکه شنواییش مشکل داره، سمعک داره ولی خوب نمیشنوه، تو جاهای عمومی حرف زدن باهاش سخته

نمیدونم چیکار کنم

فقطم یه جلسه باهم حرف زدیم

یعنی چی خانوادش براش خیلی مهمن و خیلی رفت و امد دارن؟ 

اصلی‌ترین نقش یک زن از نظر اسلام همین نقش خانه‌داری است منتها مهم این است که خانه‌داری به معنای خانه‌نشینی نیست. بعضی اینها را با هم اشتباه میکنند؛ وقتی میگوییم خانه‌داری، خیال میکنند میگوییم داخل خانه بنشینید، هیچ کار نکنید، هیچ وظیفه‌ای انجام ندهید، تدریس نکنید، مجاهدت نکنید، کار اجتماعی نکنید، فعّالیّتهای سیاسی نکنید؛ معنای خانه‌داری این نیست. خانه‌داری یعنی خانه را داشته باشید؛ در کنار داشتن خانه، هر کار دیگری که از عهده‌ی شما برمی‌آید و میل به آن و شوق به آن را دارید میتوانید انجام بدهید؛ منتها همه در ذیل خانه‌داری است. دیدار رهبر انقلاب با اقشار مختلف بانوان. 14دی1401

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

یعنی چی خانوادش براش خیلی مهمن و خیلی رفت و امد دارن؟

اهل مهمونی خانوادگیه اما من نه

بعد اینکه بشدت رو خانواده‌اش حساسه

نمیدونم این چیزا به این معنیه که اجازه میده اونا تو زندکیش دخالت کنن یا نه

اهل مهمونی خانوادگیه اما من نهبعد اینکه بشدت رو خانواده‌اش حساسهنمیدونم این چیزا به این معنیه که اجا ...

مهمونی خانوادگی عادیه خب. 

حساس بودن رو خانواده چجوریه؟! چی گفت مگه؟ 

اصلی‌ترین نقش یک زن از نظر اسلام همین نقش خانه‌داری است منتها مهم این است که خانه‌داری به معنای خانه‌نشینی نیست. بعضی اینها را با هم اشتباه میکنند؛ وقتی میگوییم خانه‌داری، خیال میکنند میگوییم داخل خانه بنشینید، هیچ کار نکنید، هیچ وظیفه‌ای انجام ندهید، تدریس نکنید، مجاهدت نکنید، کار اجتماعی نکنید، فعّالیّتهای سیاسی نکنید؛ معنای خانه‌داری این نیست. خانه‌داری یعنی خانه را داشته باشید؛ در کنار داشتن خانه، هر کار دیگری که از عهده‌ی شما برمی‌آید و میل به آن و شوق به آن را دارید میتوانید انجام بدهید؛ منتها همه در ذیل خانه‌داری است. دیدار رهبر انقلاب با اقشار مختلف بانوان. 14دی1401

یکی خانوادش که 20، 30 سال زحمتشو کشیدن براش مهم نباشه زنشم براش مهم نیست

میگه من به خواهرو مادرمم میگم عشقم، خیلی بهشون دل و قلوه میدم و خیلییییی راحتیم باهم

گفتش که روابط قبلیش هم بخاطر اینکه طرف با خانواده‌اش کنار نمیومده بهم خورده

باید شرایط خودتی بسنجی عزیزم ببین ملاکت چیه بامشکلش میتونی کتاربیای

نمیدونم

دوس دارم کنارش باشم چون با وجود این مشکلش خیلی آدم قوی و با اعتماد به نفسیه، بشدت خوش صحبته

ولی نمیدونم تا چقدر میتونم کنار بیام

مهمونی خانوادگی عادیه خب. حساس بودن رو خانواده چجوریه؟! چی گفت مگه؟

میگفت مثلا مامانم اهل قلیونه، تو خونمون میخواسته بکشه پارتنر قبلیم گفته مادرت حق نداره و فلان

گفتم خب منم اوکی نیستم یهو قیافه‌اش یه جوری شد، بعد کفت خب نه اون با لحن بد به مامانم گفته و توهین بوده

کلا ازدواج کردن یعنی پذیرفتن یه دسته از مشکلات از باقبه مشکلات.

شما خودت باید معیاراتو طبقه بندی کنی تا بسنجی طرف مقابلت چقدر با معیارات جوره 

اگه بدون در نظر گرفتن معیارت برای ازدواج عمل کنی 

تطبیق میدی مثلا میگی خب چون خوشگله یا پولداره 90 درصد اوکیه 

میگفت مثلا مامانم اهل قلیونه، تو خونمون میخواسته بکشه پارتنر قبلیم گفته مادرت حق نداره و فلانگفتم خب ...

ببین قلیون برای شخص من خط قرمزه. 

اینکه مادرشوهرم بشینه قلیون بکشه جلو روم،  فاجعه ست. 

هرچقدرم طرفم خوب بود نمیتونستم بااین قضیه کنار بیام. 

خودت باید بسنجی و ببینی چقدر میتونی کنار بیایی!؟