2777
2789

واقعا برام سوال شد 

زیبایی که حتی به واسطه عمل زیبایی به دست اومده خیلی ارزشمند تر از هوش و ذکاوت خدادادی مریم میرزاخانی هست 

کلی مدل اندازه کیمیا حسینی وجود داره و حتی جذاب تر بهتر ولی شبیه مریم خیلی انگشت شماره 

هرجور فکر میکنم اون ارزشمندتر محسوب میشه

🇫🇮 ..... Matkalla unelmieni kohteeseen

عزیزدلم مریم میرزاخانی با اینا قابل مقایسه هیچ جوره نیست

اون توی زمینه علم مقام خیلی بالایی بدست اورده

اینا صرفا مدلن 

اینا هیچ شباهتی بهم ندارن

" قانع کردن یک برده به اینکه تو برده نیستی و باید آزاد باشی سخت ترین کار برای نجات بردگان است"هریت تابمن

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

بزار برم سرچ کنم ببینم کیه 

من از پیشکسوت های سایتم،سال96 اینا عضو شدم،کاربریم رفت...شمایی که داری این امضا رو میخونی امیدوارم هرچی توی دلته برآورده به خیر بشه برات...اگر دلت خواست بگو برات صلوات بفرستم...

عزیزدلم مریم میرزاخانی با اینا قابل مقایسه هیچ جوره نیستاون توی زمینه علم مقام خیلی بالایی بدست اورد ...

آخه خیلیا رو تو همین سایت دیدم میگن خوشبحال کیمیا حسینی ای کاش زیباییش مال ما بود و فلان ولی تا به حال ندیدم کسی بخواد بگه ای کلش منم اندازه مریم میرزاخانی باهوش بودم

آخه خیلیا رو تو همین سایت دیدم میگن خوشبحال کیمیا حسینی ای کاش زیباییش مال ما بود و فلان ولی تا به ح ...

چی بگم والا اینجا بعضیا واقعا عجیبن شایدم عادت کردن به چیزای کم خواستن صرفا چون توی جامعه گسترش پیدا کرده

" قانع کردن یک برده به اینکه تو برده نیستی و باید آزاد باشی سخت ترین کار برای نجات بردگان است"هریت تابمن

منم intj هستم ببین معمولی نیستا ولی خب عمل های زیباییش موفقیت آمیز خوب بوده

خوشوقتم

ولی خب درهرصورت اونقدر که بعضیا شیفته چهرش هستن و بهش غبطه میخورن ب نظرم خاص نیست و توجهمو جلب نکرده بود! چهره های مشابهش زیاد دیدم

اما خیلی کمن ادمای مثل مریم میرزاخانی

و ب نظرم ادم اگه بخواد غبطه هم بخوره، حداقل واسه هوش یا مهارت باشه و باعث بشه براش تلاش کنه...

و ب نظرم خیلیاهم تحت تاثیر جو قرار میگیرن

مثلا ی ادمی معمولیه ولی خیلی بزرگش میکنن

یا یکی ب چشمشون نمیومد ولی بعدا ک هی حرفشو شنیدن یهو نظرشون عوض شد و...

Intj- 

خوشوقتمولی خب درهرصورت اونقدر که بعضیا شیفته چهرش هستن و بهش غبطه میخورن ب نظرم خاص نیست و توجهمو جل ...

آره منم برام جالبه چرا تا به حال کسی برای همچین چیزی غبطه نخورده 

آره منم برام جالبه چرا تا به حال کسی برای همچین چیزی غبطه نخورده

یا شایدم چون ادمایی که واسه چنین چیزی غبطه میخورن کمتر راجبش صحبت میکنن

چون معمولا تلاشگرن

و مقایسه ناسالم هم نمیکنن

اما ادمایی که ارزش هاشون درحد ظاهر هست خب زیادم حرفشو میزنن چون خیلیا هستن که درکشون کنن

و اینکه معمولا درحد حرفه

و به چیزایی که با تلاش باید بدستشون اورد توجهی نمیکنن و ارزش هاشون چیزاییه که فقط راجبش حرف بزنن

نمیدونم بهرحال حس میکنم جامعه جوگیری داریم و این برام عجیبه!

Intj- 

یا شایدم چون ادمایی که واسه چنین چیزی غبطه میخورن کمتر راجبش صحبت میکننچون معمولا تلاشگرنو مقایسه نا ...

آره معمولا آدمای اطرافمون دوست دارن از طریق ظاهر مورد تایید قرار بگیرن تا هوش چون دنیاشون محدود و کوچیکه و به آدم های کوچیک خودشون خلاصه میشه