2777
2789

بیاید برا هم دعا کنبم 🫱🏻‍🫲🏽

خدا به همتون سلامتی و آرامش واقعی و حال خوب عمیق بده حال عالی، خنده از ته دل ، اشک شوق ، پول زیاد ، سلامتی و عشق و شادی و انگیزه و امید ، صبر بالا و قدرت زیاد برای گذر از روزهای سخت و قوی تر شدن و آینده ی خیلی شاد

الهی زمین زندگیتون همیشه سبز باشه 

قلبتون لبخند بزنه

غصه راهشو گم کنه 

الهی انسان خوبی باشیم برای هم

الهی آمین❤️

میگن اگه اول صلوات بفرستی بعد دعا کنی بعد دوباره اخرشم صلوات بفرستی دعا بیشتر مورد استجابت قرار میگیره. من صلواتم فرستادم🌱

کمکت میکنم نور باشی وسط تاریکی های زندگیت✨️🎀اینجا تنها جائیه که با عشق، رایگان مشاوره میدم 🩷برای حال خوب مردم کشورم تلاش میکنم چون رسالتمه🌱که گرچه رنج به جان می‌رسد امید دواست☁️☺️

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

نمیدونم چرا گریم گرفت🥹🥹🥹

اخیلی خدانکنه عزیزم 

واست حمد خوندم 

کمکت میکنم نور باشی وسط تاریکی های زندگیت✨️🎀اینجا تنها جائیه که با عشق، رایگان مشاوره میدم 🩷برای حال خوب مردم کشورم تلاش میکنم چون رسالتمه🌱که گرچه رنج به جان می‌رسد امید دواست☁️☺️

برام دعا کن از شدت غم قلبم درد گرفت

از ته قلبم برات دعا کردم🫂

الهی که اندوه دلت رفع بشه و به گشایش برسی

ای دختر صحرا .... نیلوفر🪷  هم سایتی عزیز اگه نظرم کمکت کرد برای حاجت دلم دعا کن بگو خدایا نیلوفر خیلی محتاج نگاهته ممنونم😘🩷🪷

برام دعا کن از شدت غم قلبم درد گرفت

برای ارامشتون حمد خوندم🙏🏻

😭دیگه توان ندارم لعنت ب غروب جمعه

توکلت به خدا باشه

میگذره

ای دختر صحرا .... نیلوفر🪷  هم سایتی عزیز اگه نظرم کمکت کرد برای حاجت دلم دعا کن بگو خدایا نیلوفر خیلی محتاج نگاهته ممنونم😘🩷🪷