2777
2789

دلم میخواد مامانم به جای اینکه با پیرمرده هر روزو هر شب بخنده با من بخنده 

دلم میخواد بابام به جای اینکه هر روز سرگرم کار باشه سرگرم من باشه 

دلم میخواد برگردم به گذشته و باهم بودن پدر و مادرم رو ببینم 

دلم میخواد خالم مادربزرگم اون پیرمرده که دوست پسر مامانمه بمیرن که همشون باعث به هم خوردن زندگی ما شدن 

دلم میخواد یکبارم که شده از ته دلم مامانمو دوست داشته باشم ولی نمیتونم 

دلم میخواد بابام خودش هزینه های منو بی منت بده 

دلم میخواد که یه روزی حتی شده تو خوابم اینا رو ببینم 🥲

عزیزممم تو به هیچ کسی احتیاج نداری.... حتی محبت مادر پدر،  چون تو خدا رو داری عشق محبت به خدا بالاتر از هر دوست داشتنیه... خودتو دوست داشته باش روی خودت حساب باز کن... قدردان خودت باش تو فقط یه بار زندگی میکنی.. همه آدما یه چیزی تو زندگی کم دارن 

مهربوون 🤍💗 میشه واسه سلامتی 💗امام زمان عج 💗 و بچه ها من خودت یه 🌺صلوات محمدی 🌺 بفرستین 😍🤍🌷🌷🌷🌷

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

عزیزممم تو به هیچ کسی احتیاج نداری.... حتی محبت مادر پدر، چون تو خدا رو داری عشق محبت به خدا بالاتر ...

اخه من از همه چی ضرب خوردم 

از همه کس خیانت دیدم مردم از شوهراشون خیانت میبینن من از پدر و مادر و تک تک اعضای فامیل میبینم 

خیلی سخته اینجور زندگی ها اونم تو سن های کم 

اگر عشق به خدا نبود من الان زنده نبودم 

اخه من از همه چی ضرب خوردم از همه کس خیانت دیدم مردم از شوهراشون خیانت میبینن من از پدر و مادر و تک ...

میفهمم چی میگی، چون من خودم از فامیل خانواده ضربه خوردم نمیگم ناراحتی وجود نداره عزیزم میگم با بی اعتنایی بهشون و اعتماد به خدا و خودت. اعتماد به نفست بالا ببر همیشه که تو این شرایط نمیمونی یه روز روشنایی به زندگی تو هم میتابه.. پایان شب سیاه سفید است جانم... پس امیدوار باش به رحمت خدا.. اما همیشه به وجدانت که صدای خدا هست گوش بده راه درست برو.. وقتی مادرت چنین کاری اشتباه انجام میده شما الگو نگیر ازش.. راهنمایش کن بگو کارشون اشتباهه.  

مهربوون 🤍💗 میشه واسه سلامتی 💗امام زمان عج 💗 و بچه ها من خودت یه 🌺صلوات محمدی 🌺 بفرستین 😍🤍🌷🌷🌷🌷