2789
عنوان

تنبلی وورزش

47 بازدید | 8 پست

خانما من تنبلی تخمدان دارم ورزش پیاده روی روزانه انجام میدم خیلی لاغر شدم بعد ی ماه دیگه ایطو عروسیمع خیلی لاغر شدم بنظرتون ادامه بدم یان 

مامانم میگه ادامه نده خیلی لاغر  شدی تو لباس بد میشی 🥲

«زندگی یک‌جور بلاتکلیفی‌ست که مدام انسان را با ترفندهای مختلف به دلخوشی‌های موقتی که بوی نجات می‌دهند، امیدوار می‌کند.»

فست فود رو حذف کن نوشابه تنقلات خوب میشی ان‌شاءالله 

خدای تورو نمیدونم ولی خدای من خداییکه به مو میرسونه ولی پاره نمیشه خدا جونم من به قلمت ایمان دارم میدونم هوامو داری پس توکل به خودت انشالله که حاجت روا بشم 🤲🦋😍
فست فود رو حذف کن نوشابه تنقلات خوب میشی ان‌شاءالله

ممنونم عزیزم 

آره فست فود نوشابه شیرینیجات و ترشیجات حذفن کلا 

برا ورزش نمی‌دونم چیکار کنم مامانم کلا ناامیدم کرد😂

«زندگی یک‌جور بلاتکلیفی‌ست که مدام انسان را با ترفندهای مختلف به دلخوشی‌های موقتی که بوی نجات می‌دهند، امیدوار می‌کند.»

چند نفر از دوستام وقتی خونمون اومدن اولین چیزی که پرسیدن فرشمون بود! 😂

طرحش خیلی خاصه و اصلاً شبیه فرش‌های معمول بازار نیست. من از فرش زانیس خریدم، قبل از خرید هم با پرو مجازی، فرش‌ها رو داخل خونه خودمون دیدم و خیلی راحت‌تر تونستم انتخاب کنم.

راستی خرید قسطی با اسنپ‌پی و دیجی‌پی هم دارن.

اینجا کلیک کن تا سایتشون رو ببینی.

ممنونم عزیزم آره فست فود نوشابه شیرینیجات و ترشیجات حذفن کلا برا ورزش نمی‌دونم چیکار کنم مامانم کلا ...

چند کیلویی

خدای تورو نمیدونم ولی خدای من خداییکه به مو میرسونه ولی پاره نمیشه خدا جونم من به قلمت ایمان دارم میدونم هوامو داری پس توکل به خودت انشالله که حاجت روا بشم 🤲🦋😍
۵۲

خوبی ک سعی کن پریودیتو منظم کنی 

خوبی ک سعی کن پریودیتو منظم کنی

صورتم بد شد 

قبلاً بدنم پر بود الان ن تو لباس عروس بد میشه 

دارو هم میخورم منظمه

صورتم بد شد قبلاً بدنم پر بود الان ن تو لباس عروس بد میشه دارو هم میخورم منظمه

پس دیگ ورزش نکن تا عروسیت یکم خوش فرم باشی ان‌شاءالله عروسیتم مبارک باشه خوشبخت بشی عروس خانوم بد عروسی هم خدا صاحب فرزند دوقلوت کنه ان‌شاءالله 

پس دیگ ورزش نکن تا عروسیت یکم خوش فرم باشی ان‌شاءالله عروسیتم مبارک باشه خوشبخت بشی عروس خانوم بد عر ...

قربونت برم عزیزدلم مرصی😘❤️🥺