2777
2789
عنوان

یه راه حل بهم میدید

103 بازدید | 7 پست

دوستان من داداشم ازدواج کرده ، اما همش میاد برای من خرج میکنه از پولی که در میاره.

من پدرم فوت کرده ،به  همین علت داداشم حتی بعد ازدواج و عقد خیلی هوامو داره ، بهش میگم اینقدر از حقوق خودش برامون خرج نکنه ، حقوق بابام هست ، اما خودش میگه نه ، الان قراره چندین میلیون پول دانشگاهمو بده ، یه کلاس کامپیوتر برام ثبت نام کرده حدود 20 تومن در ماه میگیره ، مانتو گرون میگیره اصلا خیلی خجالت میکشم پیشش..

از وقتی بابام فوت کرده خیلی بهم میرسه میگه میخام شغل دستت بیاد به یه جایی برسی..

واقعا نمیدونم این پولا رو از کجا میاره ، چند بار دعواش کردم گفتم تو زن داری لازم نیست برام خرج کنی ، میگه به تو ربطی نداره من خودم میدونم.

من چندین بار دیدم خانمش عصبانی از این موضوع یا باهاش قهر و دعوا میکنه..

امروز دوباره رفتم پیش داداشم گفتم من پول تو رو نمیخوام لازم نیست این کارو کنی فردا زنت طلاق میگیره بدبخت میشی زندگیت میپاشه ( زنشو خیلی دوست داره )

برگشته به من میگه غلط میکنه زنم چیزی بگه ، اگه اینطور باشه خودم طلاقش میدم😐..

اصلا یه وضعیه تو خونمون که نگو

نمیدونم چیکار کنم با داداشم نمیخوام باعث بشم زندگیش خراب بشه. فردا پس فردا بچه هم میخاد داشته باشه.

چند بار دعواش کردم اما اصلا حرف تو گوشش نمیره میگه تو خواهرمی من مالکتم تا وقتی که پیش منی بهت میرسم

این حرفاش رو مخمخ والا زندگیش داره میره

چیکار کنم دیگهههه خسته شدم

چقدر مهربون و فروتنی💓

حالا اگه عروسه میمود میگفت شوهرم واسه ابجیش میلیونی خرج میکنه میگفتی عه چه بد😂❤️

چو روزی مرا عمر پایان رسید💔زمانی که جانم ز تن پر کشید❤️‍🩹نه تابوت باید مرا بر بدن✨️نه با مومیایی کنیدم کفن🖤که هر بند این پیکرم بعد از این💫شود جزئی از خاک ایران زمین🥺❤️‍🔥     #کوروش_بزرگ

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

بیچاره زن داداشت.....گارد نگیرید خدایی خانمای متاهل میدونن اینکار حرص آدمو درمیاره 

شمام سعی کن شاغل شی دستت تو جیب خودت باشه حقوق پدر هم ک هست

تولد عید شما مبارک👺🍕

بنظرم فقط در این صورت دس از سرت برمیداره

این راه حل نیست 

شروع بدبختی بنده هست ، بعدم من اصلا قرار نیست تا 30 سالگی ازدواج کنم 

اما خب مجبورم یه جور بسازم دیگه