2777
2789

سلام عزیز دلم چطوری🥰🙏

موهای زائد چونه، اطراف قفسه سی،نه ممکنه از نشونه های سندرم پلی کیستیک باشه

💕 اگر حرفی زدم که کمکت کرد میشه برای سلامتی و عاقبت بخیر شدنم یه صلوات بفرستی ...🙏⁦

سلام عزیز دلم چطوری🥰🙏موهای زائد چونه، اطراف قفسه سی،نه ممکنه از نشونه های سندرم پلی کیستیک باشه

بله میدونم فقط چون نگران بودم ایا ممکنه نشه متوقفش کرد و هی تعدادش بیشتر بشه و صورتم عین مردان بشه نگرانم ؟ ولی الان تعدادش کمه

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

بله میدونم فقط چون نگران بودم ایا ممکنه نشه متوقفش کرد و هی تعدادش بیشتر بشه و صورتم عین مردان بشه ن ...

بله عزیز دلم، اوایل تعادل کمی داره ولی بعد ها بیشتر میشه تعدادش اگر اصلاح سبک انجام ندید حتی ممکنه باعث چوش ، لک های پوستی و اختلال در چرخه هاتون بشه🥰

💕 اگر حرفی زدم که کمکت کرد میشه برای سلامتی و عاقبت بخیر شدنم یه صلوات بفرستی ...🙏⁦

اصلاح سبک یعنی چیکار کنم ب جز کم کردن وزن ؟

جانم کم کردن وزن فقط بخشی از کار 

اول باید مشخص بشه که آیا شما تنبلی تخمدان دارید یا نه 

اگر بله که باید به مدت حداقل ۵ ماه 

پیاده روی داشته باشید حتما بیشتر از ۲۰ دقیقه تا یک ربع 

شیرنی جات اصلا استفاده نکنید 

حالا چه شکر داشته باشه یا قند مثلا شکلات و شیرنی و کیک و اینا 

استفاده از برنج رو کم کنید،گوشت و مرع رو کم کنید به جاش از سبزی جات و ماهی استفاده کنید حتما 

ساعت خوابتون توی زمستون حتما ۱۰ باشه و توی تابستون حتما ۱۱ 

زیر شکمتون رو با روغن سیاه دانه مساژ بدید( اول تست حساسیت انجام بدید( 

فست فود هم اصلا اصلا نخورید پیتزا و ماکارونی و ساندویج و سیب زمینی سرخ کرده و همبر گرد و اینا و..

ورزش سبک انجام بدید 

لبنیات مصنوعی مثل ماست سون و اینجوری که کارخونه ای هستن نخورید فقط ماست طبعی و دوغ کم کم مصرف کنید

متاسفانه تبلی تخمدان با دارو قابل درمان نیست و راهش هم فقط همین که گفتم اصلاح  سبک زندگی 

اگر به دنبال درمان نباشید حتی ممکنه بچه دار نشید 

کامل گفتم که ایشالله به دردتون بخوره🙏🥰

ورزش سنگین چه ورزش هایی هست ؟

وروش سنگین اصلا اصلا برای تبلی خوب نیست عزیز دلم فقط سبک در حد ورزش های هوازی و اینا

جانم کم کردن وزن فقط بخشی از کار اول باید مشخص بشه که آیا شما تنبلی تخمدان دارید یا نه اگر بله که با ...

اینا برای فیبروم همین باشه

من ی مادرم ی زن که تمام دغدغه اش بچه اش امیدوارم هیچ پدرومادری امتحان نشه  الهم صل ال محمدوال محمد و عجل فرجهم

الان وضعیت موهای زائدتون چطوره ؟

افتضاحه زیر چونه ام پرمو من هر دوهفته ی بار شمع میزنم آرایشگاه دوستم میرم 

من ی مادرم ی زن که تمام دغدغه اش بچه اش امیدوارم هیچ پدرومادری امتحان نشه  الهم صل ال محمدوال محمد و عجل فرجهم

اینا برای فیبروم همین باشه

فکر نکنم عزیز دلم توصیه های که گفتم برای تنبلی تخمدان هست فیبروم و میموم نیاز به بررسی دقیق دارن

فکر نکنم عزیز دلم توصیه های که گفتم برای تنبلی تخمدان هست فیبروم و میموم نیاز به بررسی دقیق دارن

ممنون جواب دادین عزیرم