2777
2789

اختیارزندگی دست خودت باشه حساب وکتاب وایناخوبه یابده؟من که تاحالاتجربش نکردم تواین ده سال زندگی فقط پول بخام بهم میده کلاهیچی ازحسابوکتابش به من نمیگه درآمدشوتاحدودی میدونم چقدره ولی

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

توخونه ما طوریه که شوهرم واسه کاراش فقط از من نظر میخاد تنها دلیلشم اینه که میدونه من واقعا مدیریت خوبی دارم فقط فقط اینکه خیلی ولخرج برای خونه نمیتونم جلوشوبگیرم وگرنه حساب کتاب تک تک کاراشو دارم 

دست خودمه ولی مدیریت و حساب کتاب و ... پیرم کرده خیلی 

همه چی رو باید جوری مدیریت کنم که جایی کم و کسری نیارم 

ولی شوهرم رااااحت 

اون جوون مونده من دارم پیر میشم

به نظرم اگه مدیریت شوهرت خوبه بذار دست خودش بمونه

بنی ادم اعضای یکدیگرند به جز قوم شوهر که ویرانگرند  
قبلا دست من بود چند ماهیه خودم خواستم ماهانه بهم یه مقدار واسه خودم بده به بقیش کاری ندارم اعصابم ار ...

پس اینجوری بهتره برامنم مایحتاجومیگیره پول میزنه برام ولی مدیریت دست خودشه نمیپرسم ازش چیکارکردی نکردی پولاتو