2777
2789

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

دقیقا لایک

من ازدواج اولم‌بچه نداشتم باطرف جداشدم‌اونم کسی بود ک ۴سال دوست وعاشقی و فلان‌کرده بودیم...درعرض ۶ماه بعد عروسی طلاق گرفتم.بعدش ک سنتی ازدواج کردم ۴سال شده ازدواج‌کردم هنوز بچه ندارم‌قشنگ کامل خوبی بدی های شوهرم و خانوادشو شناختم وتصمیم‌گرفتم‌ک بچه بیارم.

مردای هول ونامحترم سایت😏بمن درخواست دوستی ندین چون واقعا با این کار اعصابم بهم میریزه وننه باجی‌نمیذارم‌بمونه واستون😡اجیای گلم میشه واس بچه دارشدنم ی صلوات بفرسین و دعام‌کنین دامن منم سبزشه🥺❤️عاشق نی نی هستم🥺ارزومه یه بی بی چک مثبت ببینم‌واون لحظه ازخوشحالی زیاد،سکته کنم🫡🤪

درسته

اینجانب شعیه علی هستم و علی وار زندگی میکنم یکی از ارزو هام این بود که جزو شهدای کربلا میبودم وقتی ب هوش مصنوعی گفتم جوابش شوکه ام کرد گفت مطمعن باش اسمت رو جزو شهدای کربلا مینویسن😍😍😍