2777
2789

کتابخونا کتاب های کلاسیک بریتانیا مثلا اثار جین استن یا برونته ها چقد سانسور میشن تو ایران ؟؟؟؟ منظور اینه اصلا چیز بدی دارن مثلا جین ایر یا غرور و تعصب که مورد علاقه هام هستن ؟ میگن کاملشو باید از انتشارات نی بگیری مترجم رضا رضایی چقد سانسور میکنه ؟؟؟ اخه تو این دوره زمونه خداروشکر خیلی از ناشر ها غیر مستقیم مفهوم و میرسوننو سانسورو دور میزنن 😂😄😅واسم سوال بود چون حس میکنم نسخه زبان اصلیشم چیز بدی نداره مثل سیندرلا هستن یجورایی

.   هم فرشته ميتونم باشم هم شيطان،  بستگي داره برام نور باشي يا تاریکی:)️

نه اخه چیز خاصی نداره کهمفهوم رو میرسونن😂

اره دقیقا اخه چیزی نداره مثلا داستایفسکی رو بگی که مسائل سیاسی و ... تو کتاباش موج میزنه یچیزی ولی خب باز ذهنمو درگیر کرده چون بالاخره خارجین ممکنه یوقت 😂😂😂

.   هم فرشته ميتونم باشم هم شيطان،  بستگي داره برام نور باشي يا تاریکی:)️

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

اره دقیقا اخه چیزی نداره مثلا داستایفسکی رو بگی که مسائل سیاسی و ... تو کتاباش موج میزنه یچیزی ولی خ ...

ببین باید ترجمه شده ی خوبش رو بگیری دیگه 

من نمیشناسم همینجوری میرم تو کتاب فروشی میگم کدوم سانسورش کمتره و اینا بهم معرفی میکنه و راضی ام

فعلاا بدون امضا🐈‍⬛🍒❤️