2777
2789
عنوان

کیا ازمون دادن امروز

93 بازدید | 10 پست

من نمیدونم چرا نمیتونم برسونم باز تایم کم اوردم ۱۵۰ تا زدم فقط امیدی هست ؟ بعد اینکه قبولی چطوریه باید از بقیه بیشتر باشی مثلا حتی اگه نمرت ۵۰ باشه به فرض ؟ یا نه یه حدی داره قبولی بعد اون نسبت به بقیه مقایسه میشی و دعوت به مصاحبه ؟؟؟

اصلا ریاضی نزدم اصلا 

هوش یکی زدم فقط 

آزمون های استخدامی معمولا اگر تو هر حیطه یه کتاب کنار بزاری ولی هفتاد درصد اون حیطه فول باشی صددرصد قبولی 

البته برای دبیری به خاطر تک ظرفیتی بودن یکم موضوع پیچیده میشه

الماسی که برش هاش بیشتره ،توی نور بیشتر میدرخشه پس از برش های روحت ناراحت نباش .

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

از ۱۵۰‌تا ۴۰ تاش غلط باشه چی؟

۴۰تا غلط یعنی ۱۳ تا جواب درست حذف میشه 

اگر امتیاز متاهلی و فرزند و بومی داشته باشی شاید حد نصاب تا ۲۵۰برسه 

ولی باید ببینی حد نصاب شهرتون چطوره 

تو تک ظرفیتی این امتیاز خیلی کمه ولی چون تو تخصص خودتون هست امکان قبولی دارید 

الماسی که برش هاش بیشتره ،توی نور بیشتر میدرخشه پس از برش های روحت ناراحت نباش .
۴۰تا غلط یعنی ۱۳ تا جواب درست حذف میشه اگر امتیاز متاهلی و فرزند و بومی داشته باشی شاید حد نصاب تا ۲ ...

پس در کل باید منتظر نتایج باشم 

عزیزم واقیتعش من همین تعداد وقت کردم جواب بدم به نظرت نرماله ؟

خودم حس میکنم خیلی کندم نمیتونستم تمرکز کنم سوالو درست بخونم نمیدونم چرا انقدر تمرکز برام سخت شده هزار تا موضوع میاد به ذهنم 

پس در کل باید منتظر نتایج باشم عزیزم واقیتعش من همین تعداد وقت کردم جواب بدم به نظرت نرماله ؟خودم حس ...

زمانش کمه دیگه حجم استرس مثل کنکور تمرکز از بین می‌بره 

باید اول درس های آسون هر درس جواب می‌دادی مثلا حیطه عمومی تو هر درس تسلط داشتی از اون شروع میکردی تا زمانی هدر نره 

اگر تجربه اولا بوده طبیعیه من هم پارسال اگر تجربه الان داشتم قبول میشدم

پس نرماله چی شرکت کردی امیدوارم قبول بشی

پارسال آموزگاری بود 

ولی امسال دبیری ثبت نام کردم ولی چون مرکز استان بود شرکت نکردم

عه چرا منم مرکز استانم پس فک نکنم قبول شم

نه ربطی نداره چون ماشین نداشتیم سختم بود هفت صبح خودم برسونم 

دو ساعت از شهرمون تا مرکز استان فاصله بود 

نه ربطی نداره چون ماشین نداشتیم سختم بود هفت صبح خودم برسونم دو ساعت از شهرمون تا مرکز استان فاصله ب ...

اشتباه کردی نرفتی وقتی حوزه مرکز استانه یعنی شرکت کننده کم بوده اگه بطور تقریبی هم آماده بوده باشی چطور تونستی نری شب قبلش با یه اشنایی آژانسی اسنپی چیزی هماهنگ میکردید می رفتید

خدایا مواظب گلهای زندگیم باش 👫 رهام و نهال😍😍