2777
2789

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

از کاربریت خیلی خوشم میاد بامزه ای طرز جواب دادنت هم فانه درعین جدیت

فدای تو ابجی

بدخواه زیاد دارم اینجا ولی طرفدارا بیشترن. به قران کاربر مرد نیستم تروخدا انقدر نگین . ده بار عکس خودمو گذاشتم . من عاشق مهدی احمدوند هستم در اینده زنش میشم به قانون جذب ایمان دارم . پروفایلم عشق زندگیم مهدی احمدوند هستش. ۱۲ مرداد سال ۱۴۰۴ از این سایت میرم . برنخواهم گشت

نه چون اونا پولکین 

زن بودن گاهی هم‌ز‌مان خواستن و نخواستن است. در من زنی هست که رویای صبح‌دم چشم‌گشودن به روی لبخند تو را دارد، در من زنی هست که در تمنای گریز از هر بایدی است، بایدِ چشم‌گشودن حتا. میان این دو زن، تو تکه‌تکه خواهی شد، طاقت نخواهی آورد، خشمت سرانجام، تنها نصیب من است و من تاب تنها شدن از تو را ندارم. پس بگذار از ابتدا نباشی.

تاپیک زدی ک میرم ولی نرو یکی از قشنگیای سایتی

بیمزه شده ابجی یکی ار مرتضی میگه یکی از بهرام 

خدایی اینا کجا مهدی من کجا

بدخواه زیاد دارم اینجا ولی طرفدارا بیشترن. به قران کاربر مرد نیستم تروخدا انقدر نگین . ده بار عکس خودمو گذاشتم . من عاشق مهدی احمدوند هستم در اینده زنش میشم به قانون جذب ایمان دارم . پروفایلم عشق زندگیم مهدی احمدوند هستش. ۱۲ مرداد سال ۱۴۰۴ از این سایت میرم . برنخواهم گشت

من دنبال شوهر پولدار نبودم ولی اگه حتی ۱ دونه هزاری هم واسش نمونه تا ابد پیشش میمونم

دوست گرامی اقشار و صنف های مختلفی از جامعه اینجا عضو هستن طبیعی نظرات متفاوت باشه پس بدون توهین به گروه های دیگه نظراتتون رو بیان کنید و اگه نظری مخالف شماست درجا نگید روشنفکر بازی به معنای کلمه روشنفکر رجوع کنید 

من دنبال شوهر پولدار نبودم ولی اگه حتی ۱ دونه هزاری هم واسش نمونه تا ابد پیشش میمونم

خب شما بحثتون فرق میکنه

تو همین سایت خیلیا میرن پیش دعانویس و ... ک شوهر پووولدار گیرشون بیاد

طرف بی پول بشه یا از کار اخراج بشه چیکا میکنن واقعا؟

بیمزه شده ابجی یکی ار مرتضی میگه یکی از بهرام خدایی اینا کجا مهدی من کجا

منم یکی از طرفدارای سرسخت همسرت هستم   واقعا آهنگاش عالیه اصلا احمدوند هرچی میخونه قشنگه    شما هم بعنوان همسرش جایگاه ویژه توسایت داری پس نرو    اینا هم مرتضی و بهرام و.. برا ما فیکه  اصل فقط شما و همسرت

مهدی فرق داره بحث اونو نکش وسط اون همه جوره تاج سره ولی کسی که واسه پول ازدواج میکنه ببینه طرف معیار ...

چرا اینقدر به این بشر علاقه داری😐 

چرا واقعا 

چندسالته 

🥰🤗 عاشق این دوتا استیکرم

منم یکی از طرفدارای سرسخت همسرت هستم واقعا آهنگاش عالیه اصلا احمدوند هرچی میخونه قشنگه شما هم ب ...

عشق منی ابجی منم صداشو دوست دارم 

به روی چشم

خب شما بحثتون فرق میکنهتو همین سایت خیلیا میرن پیش دعانویس و ... ک شوهر پووولدار گیرشون بیادطرف بی پ ...

ادمی که واسه پول بیاد واسه پول هم میره دقیقا عین مردی که فقط زیبایی زنش براش مهم 

دوست گرامی اقشار و صنف های مختلفی از جامعه اینجا عضو هستن طبیعی نظرات متفاوت باشه پس بدون توهین به گروه های دیگه نظراتتون رو بیان کنید و اگه نظری مخالف شماست درجا نگید روشنفکر بازی به معنای کلمه روشنفکر رجوع کنید 

ادمی که واسه پول بیاد واسه پول هم میره دقیقا عین مردی که فقط زیبایی زنش براش مهم

برام سواله 

کسی ک زیبایی طرف مقابل براش مهمه. اگ طرف ی چیزیش بشه عکس العملش چیه؟

برام سواله کسی ک زیبایی طرف مقابل براش مهمه. اگ طرف ی چیزیش بشه عکس العملش چیه؟

ولش میکنه دقیقا عین کسی که پول فقط براش مهم