2777
2789
عنوان

دانشجوها و اونایی که منتظر جوابن

135 بازدید | 11 پست

سلام من تراز کنکورن ۷۷۰۰ و معدلم ۱۸ و ۶۵

سال اول پشت کنکور بودنم بود و خیلی خوب میخوندم تا اینکه یه مشکل بزرگ پیش اومد برام و من خیلی درگیر شدم

الان هرچی تخمین میزنم بعضیا میگن پرستاریم نمیاری روزانه

خیلی پزشکی دوست داشتم 

دوست دارم دوباره پشت بمونم ولی خیلی برام سخته نه کسی حمایتم میکنه دیگه همه چیزمم از دست میدم همین الانم قرص میخورم تا حال روحیم بهتر باشه

نمیدونم چیکار کنم

7700 زمان ما که بد نبود پرستاری اینا میشد

لطفا برام دعا کن💖 منم برات صلوات میفرستم 🌱 پزشکی آینده به سمت ژنتیک و سلول های بنیادی است 🧬🤍 عاشق رشته تحصیلیم هستم 🔬🧪دکتر حسین بهاروند: موفقیت محصول خوشحالی و شادیست 💞 خدایاشکرت بابت مسیری که در آن قرار گرفتم 💚

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

سلام پرستاری روزانه تیپ۳ میاری احتمالا ، به نظرم برو دانشگاه یکم حالت بهتر بشه بعد تصمیم بگیر چون با ...

حتی با معدلمم نمیشه پرستاری تیپ دو نه؟

میترسم برم دانشگاه و تا اخر عمرم بگم ای کاش یکسال زحمت میدادم به خودم میخوندم

حتی با معدلمم نمیشه پرستاری تیپ دو نه؟میترسم برم دانشگاه و تا اخر عمرم بگم ای کاش یکسال زحمت میدادم ...

تیپ دو سه خیلی فرقی نمیکنه ، معدلت بستگی به نمرات درسای پر ضریبت داره ولی اگه مثل پارسال باشه ۸ هزار خورده ای میده 

، خب اگه میدونی بری دانشگاه بازم میخوای نشخوار فکری داشته باشی و به کنکور فکر کنی بمون ولی یه سری کار هارو حتما انجام بده مثل ورزش و پیاده روی روزانه ، تفریح و تایم آزاد برای تنوع ، اگه میبینی نیازه برو پیش روانپزشک یا روانشناس ، سال سوم خستگی  روحی زیادی داره اگه بتونی کنترلش کنی اوکیه 

تیپ دو سه خیلی فرقی نمیکنه ، معدلت بستگی به نمرات درسای پر ضریبت داره ولی اگه مثل پارسال باشه ۸ هزار ...

همه این کارارو کردم هر روز صبحا باشگاه میرم عصرا پیاده روی

ولی بازم حالم بده دلم گرفته

انگار هیچ چیز دیگه ای به حز اون رشته دلخواهم خوشحالم نمیکنه

همه این کارارو کردم هر روز صبحا باشگاه میرم عصرا پیاده رویولی بازم حالم بده دلم گرفتهانگار هیچ چیز د ...

میتونی هم مکان مطالعه ات رو عوض کنی مثلا برای تنوع بعضی روزا کتابخونه و پانسیون درس بخونی ، یا مشاور بگیر ، علاوه بر اینکه از نظر درسی بهت کمک میکنه از لحاظ روحی هم خوبه بالاخره یکی هست که باهاش حرف بزنی 

درک میکنم تا یه حدی افسردگی برای پشت کنکوریا طبیعیه و اونم به خاطر یه نواخت بودن روزاست 

پس بخون که بهش برسی اما به عنوان وظیفه بهش نگاه نکن ، از تایمی که درس میخونی سعی کن لذت ببری ، یه دفتر درست کن و کارهایی که انجام میدی رو تیک بزن اینکار بهت انگیزه میده ، شبا هم بعد از خوندن کل برنامه به خودت جایزه بده مثلا یه قسمت از یه کارتون یا فیلم کوتاه ببین (سریال نباشه که فکرت درگیر بشه) یا خوراکی ، ساعت خوابت هم تنظیم کن شاید به چشم نیاد ولی دیر خوابیدن خیلی توی روحیه و انرژیت در طول روز تاثیر داره