2777
2789
عنوان

شوهرم با کمربند منو زد

560 بازدید | 48 پست

من مادر فوت کرده خاهر و برادری ندارم 

پدربزرگ و مادربزرگم منو بزرگ کردن 

اوناهم پیر شدن 

من شهر غریب عروس شدم 

دوتا پسر 8و2ساله دارم 

شوهرم هرروز گور مادرمو و عزیزانمو فوش میده 

هرروز منو تحقیر میکنه 

تو یک اتاق کوچیک زندگی میکنیم ‌گاز نداریم 

داریم خونه میسازیم 

میگ ارزشت همینه 

حتی شب رفت 4تا فلافل خریده بود انقد غر زد 

و توهین کرد 

صبم پاشد دوباره گفت تو بی ارزشی رفتی تو ک.ونم دست از سر من برنمیداری و منم جوابشو دادم با کمربند کلی کتکم زد 

میخام جمع کنم برم شهرستان 

بچه هامو چیکار کنم؟؟؟؟ 

توروخدا کمکم کنید هیچکسو ندارم

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

تازه میگی برم 

تو هم میزدیش خب 

مواظب حرف زدنتون باشید من با کسی کاری ندارم تا زمانی که کاری به کارم نداشته باشید.                               «عضو رسمی بتمن های سایت»💖🎀                              

تو که فامیلی نداری بخوای از شمادت و حرف اطرافیان بترسی ،

طلاق بگیر قشنگ برا خودت یه حرفه ای چیزی یاد بگیر

در حدی که اجاره و خرجتو در بیاری

بچه ها هم بده همسرت

تلاش برای بازیابی اولویت قرار دادن خودم در هر لحظه🥇♻️ سعی بر انجام برنامه ی روزانه و ساعتی 📋افزایش نمره آیلتس 📈

برو کلانتری گزارش بده معرفی پزشک قانونی بگیر فردا برو پزشک قانونی بعد برو شهرستان چون اثبات نفقه و غیر تمکین داشته باشی

کمک کردن از علاقه های فوق قلبیم هست هرکسی مشکل داشت احتیاج به کمک داشت بهم اطلاع بده بعدیادت نره تو زندگیت مجبور نیستی به هیچ کسی راجع به چیزی جواب پس بدی به غیر از وجدانت اینو هیچ وقت یادت نره در عالم هرکسی ممکنه مهر قلب داشته باشه ولی نه [وجدان] همه بندگان مقرب الهی هستیم مهم اینه ک خدا فراموشت نکنه وگرنه بقیه که میان‌ و‌ میرن انسانیت داشتن و معرفت وجدان آسوده و اراده ومهربونی سبک زندگی نجیب زاده هاست انگاری قرن ماروزگار مرگ انسانیت هست  انسانیت گاهـی یک لبخندهس یک آرامش امنیت که محکم میگه نترس من هستم کمکت میکنم  که به احساسات و روح یک انسان غمگینی آرامش هدیه میکنی چشم بهم بزنید عمرتون میگذره پس حواستون به تلف شدن روزها تون در آشفتگی ها باشین.