2777
2789
عنوان

شوهرم با کمربند منو زد

| مشاهده متن کامل بحث + 562 بازدید | 48 پست

عزیزم خدارحمت کنه خانواده ت رو 

اینو بدون قشنگم ماهم که خانواده داریم خداروشکر بعداز بچه دیگه اونجا جایی نداریم چون بچه مون به ریتم زندگی خودمون عادت کرده نه اونا

دوتا پیک نیک ردیف کن غذاهای ساده درست کن تا ایشالا برید خونه تون 

باهاش دهن به دهن نذار به خانواده ت فحش میده بگو آفرین به ادبت تربیتت

سازش کن تا وقتی که بری خیاطی آرایشگری آشپزی خلاصه یه حرفه یادبگیری بهش نگو می‌خوام مستقل شم بگو پوشیدم تو خونه واسه سرگرمی،اونموقع می‌دونی اگه حدابشی یه امیدی هست 

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

ظاهرا هنوز چیزی درباره دعوای زنو شوهر نمیدونی😔

کاری به دعوا ندارم 

ولی دعوا بشه با وزن ۵۵ ام مردان آهنین رو هم میزنم

مواظب حرف زدنتون باشید من با کسی کاری ندارم تا زمانی که کاری به کارم نداشته باشید. 🤞🏻                           «عضو رسمی بتمن های سایت»💖🎀                 https://daigo.ir/secret/21646061130🦄                                🙃 لینک چت🙃

اگه کسی داری فامیلی دایی قهر کن مدتی بچه هات بزار که مجبور بشه بیاد سراغت نیومد بجهنم طلاق بگیر شما کسی نداری بچه هات میخوایی ببری بدبخت کنی 

مهم انسانیت داشته باشی 

کاری به دعوا ندارم ولی دعوا بشه با وزن ۵۵ ام مردان آهنین رو هم میزنم

چرا داری میزنی خواهرم

گفتم دعوای زن و شوهر نه دعوای تو خیابون

کاربر اقا هستم . کاربری حنیفیون (کنکوریا میتونن از تاپیکای اون کاربریم استفاده کنن درباره کتاب ها و کلاس های کنکوری توشون توضیح دادم)

چرا داری میزنی خواهرمگفتم دعوای زن و شوهر نه دعوای تو خیابون

چه فرقی داره وقتی شوهرم بزنه زن هم باید از خودش دفاع کنه خب

مواظب حرف زدنتون باشید من با کسی کاری ندارم تا زمانی که کاری به کارم نداشته باشید. 🤞🏻                           «عضو رسمی بتمن های سایت»💖🎀                 https://daigo.ir/secret/21646061130🦄                                🙃 لینک چت🙃

به نظر من بشین باهاش صحبت کن بعد دیدی اگه واقعا نمیخوادت اونوقت سر فرصت یه تصیمیم درست بگیر به حرف اینو اون هم توجه ایی نکن که طلاق بگیر و بذار برو از این حرفا 

زندگیت الکی نابود نکن

گر چه کنم دل بردارم من از تو مهر.                                 آن مهر بر که افکنم، آن دل کجا برم

چه فرقی داره وقتی شوهرم بزنه زن هم باید از خودش دفاع کنه خب

نمیدونی دیگه
نمیفهمی

کاربر اقا هستم . کاربری حنیفیون (کنکوریا میتونن از تاپیکای اون کاربریم استفاده کنن درباره کتاب ها و کلاس های کنکوری توشون توضیح دادم)

نمیدونی دیگه نمیفهمی

چی بگم ولی اگه کسی کتکم بزنه کتکش میزنم  

نبریک بخاطر اینکه شاید سه نفری نپذیرنتدو بزار پیش شوهرت باشن عاصیش کنن قدرت رو بدونه

اخه بچها چه گناهی دارن این وسط

اگر پدرشون بهش ب موقع اب و غذا نده...دسشویی و خوابشون ؟؟؟خیلی کوچیکن از پس خودشون بر نمیان

خودم بچه کوچیک دارم.ی ساعت واسه کاری پیش شوهرم میزارم صددفعه زنگ میزنه....

بچها بدون مادر اذیت میشن.اسیب روحی میبینن

ترس و حشت میافته تو قلب کوچیکشون

بچها رو نباید اهرم فشار کرد بنظرم

قسمتی از سخن های کوروش کبیر:بودن با کسی که دوستش نداری و نبودن با کسی که دوستش داری همش رنج و عذاب است.پس اگر همچون مثل خود نیافتی مثل خدا تنها باش.واگر یافتی او را چنان حافظ باش که گویا جزوی از وجود توست.
چی بگم ولی اگه کسی کتکم بزنه کتکش میزنم

این کارتون درسته
ولی نه تو این شرایط

این کارتون درستهولی نه تو این شرایط

بله راست میگین