2777
2789

سلام دوستان عزیز،

می‌خوام یک سوال جالب بپرسم که شاید کمتر جایی مطرح شده:

اگر قرار باشه با کسی ازدواج کنید که اخلاقش دقیقاً مثل پدرتون باشه، چه تصمیمی می‌گیرید؟

منظورم دقیقاً رفتارها، طرز برخورد، نوع شخصیت و ارزش‌هاست.

شما به نظر خودتون این موضوع چقدر مهمه؟ ترجیح می‌دید اخلاق همسرتون شبیه پدرتون باشه یا کاملاً متفاوت؟

لطفاً تجربیات و دیدگاه‌هاتون رو بگید.

من باشم نه هرگز اینکارو نمیکنم اخلاقش وحشتناک خرابه 

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

منم حاضر نیستم مثل بابام باشه 

بااینکه بابام فوت شده ی ساله

چون هم خسیس بود هم شکاک هم اجازه نمی‌داد مامانم بره خونه باباش هم خون مامانمو همیشه تو شیشه میکرد اهل مسافرتم نبود مارو هم نمیذاشت خونه پدربزرگی کسی بمونیم

برای شادی روح پدرم و برادرم صلوات و فاتحه بفرستین بهم بگین منم برای امواتتون بخونم

بابام خوبه مهربونه ولی یه سری اخلاقیات داره که جز مامانم کسی نمیتونه تحمل کنه

پس قطعا نه

گاهی وقتام درونگرا بودن اینجوریه که هم حرف می زنی، هم می خندی، هم می ری بیرون و هم روابط دوستانهٔ متعدد داری، فقط واست سخته درباره مشکلاتت با کسی صحبت کنی؛ همین.

ببین همه اخلاق هاش عاااالیه . فکر اقتصادی عالی ،حامی ، روشنفکر واقعا هیچ وقت من محدود نکرد، مهربون ، وفادار و.... 

اما عصبیه زود از کوره در میره که نه واقعا خط قرمزم چون خودم اصلا عصبی نیستم

بله 

همسرم هنوز به پدرم نمیرسن تو بعضی جنبه ها 

ولی تقریبا همونه 

پدر تکیه گاه 

حامی دختره 

What we are experiencing now in GAZA unlike anything we have seen before 🖤we are rationing water bottles ;food is be running out ;wounded & sick can not treated 🖤children sit  in the dark in the black out ;At night ; wondering if they will Live to see Morning🖤 یقین دارم که دوست داشتن تو❤💕روزی عاقبت مرا بخیر خواهد کرد 💕❤💕❤🤍💚🇮🇷که از چشم بداندیشان خدایت در امان دارد🇮🇷💚🤍❤زمستان میرود روسیاهی به زغال میماند 🇮🇷🤍تو💍❤هر چهار فصل منی نیمه جان منی💖💞💖هر سال هر ماه هر شب هر روز هر ساعت هر دقیقه هر ثانیه هر لحظه هر نفس عزیزجان منی❤شیرین جان منی❤دلبر جان منی ❤جان جانان منی❤تا ابد

بله ازدواج میکنم 

قطعا هر آدمی یک مجموعی از خوبی ها و بدی هارو کنار هم داره 

پدر من به شدت خانواده دوست اهل کار چشم پاک دست و دلباز رفیق باز نیست و در عین احترام به خانوادش هیچ وقت به حرف اونا نیست 

تنها بدی که داره اینه که گاهی وقتا زود جوش میاره که اونم در چند ثانیه آروم میشه 

کفه خوبیاش خیلی سنگین تر از این یک دونه بدیه

اولین دلخوشی زندگیم💕مادرم💕پلان اول ؛ دیشب همه چیز به ‹ مو › رسید پلان دوم ؛ صبح معجزه شد و ‹ مو › پاره نشد ± دو ساعت بعد از معجزه ، مامانِ بی‌خبر از اتفاقات اخیر ، برای احوال پرسی زنگ زد و گفت : ‹ دیشب کلی دعات کردم💛'💎 ›دومین دلخوشی زندگیم💕 پدر و برادر جانم 💕 با قلب مهربونشون  و خوبی های بی منت 🌈🦋‌‌ سومین دلخوشی زندگیم اومدن مردی تو زندگیم که منو با تمام بچگیام بزرگ کرد 🌱و کنارش بدون هیچ ترسی خود واقعیمم🙃 .آدم امن زندگی من🫂❤️ می‌گفت هرچقدر دل‌چرکین باشم ازت ولی دوست‌داشتنت هنوزم به دریا وصله.💙 در دل و جان خانه کردی عاقبت ...❤️🌈 خدایا شکرت بابت همه چی 💛💛 

اره

ی سری اخلاقای بابام البته باهاش کنار نمیام ولی در کل خوبه

تا دلت میخواد لایک کن ریپ بزن راحت باش. نه کاربر قدیمم نه جدید، یچیزی بین این دوتا. از سال ۶۴ تو سایت بودم. اون زمان نینی سایت نبوده ولی من که توش بودم، مثل ی زمین بود که خونه نشده بود منم نشسته بودم توش تا کم کم خانم تهرانی ساختش. فکنم تنها امضایی که داری میخونی و نگفته صلوات بفرست همینه. نینی سایت باید تغییر نام بده. یکم دیگه تعداد آقایون بیشتر بشه اسمشو میذاریم «فادر سایت». درست میشه دایی‌. هرچقدر هم از زادگاهت ناراضی باشی باز هم افتخاری داری و اون افتخار اینه که تو از نسل کوروش بزرگ هستی. زنده یاد کوروش بزرگ. تو بعضی تاپیک ها که میرم یا بعضی پست هارو که میبینم قیافم میشه مثل پروفایلم.  #حامی_حقوق_بشر. #حامی_حقوق_حیوانات. بسیارخب به پایان رسید این امضا، حکایت همچنان باقیست... گزینه بستن رو بزن برو به دیدار امضای بعدی. بدرود. خاموشم؛ اما دارم به آواز غم خود میدهم گوش⁦・◡・