2777
2789
عنوان

خرید قسطی

134 بازدید | 23 پست

رفتم از باسلام قسطی ابرسان کلینیک گرفتم چون ک خریدنش عین کنه خوره افتاده بود ب جونم

میگم نکنه بعد خریدش منصرف بشم 

یا دردم نخوره خدایا من گاو کن دوگرون میاد دستم ولخرجیم گل میکنه

چند میدادش

هروقت امضام دیدین 💜لطفا برای سلامتی خانوادم 💋صلوات بفرستین💖لایک کنین💖💜💖💜💚 منم صلوات بفرستم واستون💖💖💖💖💖💖💖 خـدایـا ببخش من و فردا مسیر درست و جلو راهمون بزار محتاج صلوات همتون هستمم برای زنـدگـیم💖💖💖💖💖💖💖💖💖💖💖💖💖💖💖💖💖💖💖💖💖💖💖💖💖💖💖

دیگه خریدی دیگه لذتشو‌ببر فکرشو نکن 

یه وقتایی لازمه ادم به خواهش دلش گوش کنه چیز گزون بخره

🟠🟡🔴📢کامنت من ، نظر من برای استارتره ،باهام مخالفی ریپلای نکن چون اینجا کسیو ندیدم با حرفای یکی دیگه متحول شده باشه   📢🟠🟡🔵

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

یک و خورده میگف چون یکی مونده باتخفیف میدم بار دوم گرونتر خواهد شد

خوبه والا 

من پرسیدم میگن ۳/۷۰۰

۳/۸۰۰اینا

هروقت امضام دیدین 💜لطفا برای سلامتی خانوادم 💋صلوات بفرستین💖لایک کنین💖💜💖💜💚 منم صلوات بفرستم واستون💖💖💖💖💖💖💖 خـدایـا ببخش من و فردا مسیر درست و جلو راهمون بزار محتاج صلوات همتون هستمم برای زنـدگـیم💖💖💖💖💖💖💖💖💖💖💖💖💖💖💖💖💖💖💖💖💖💖💖💖💖💖💖

دیگه خریدی دیگه لذتشو‌ببر فکرشو نکن یه وقتایی لازمه ادم به خواهش دلش گوش کنه چیز گزون بخره

اره من اصلا تو فاز این کوفت زهرماری نبودم این اواخر عین کنه افتاده بود ک چرا فلانی ها دارن من ندارم گفتم بخرم تجربه کنم بعدها نگم چرا نخریدم تو دلم مونده

باسلام

اپلیکیشن اسنپ رو نصب کنید سپس در قسمت سرمایه گذاری ثبت نام و حساب کاری رو تکمیل و حتما این کد دعوت رو وارد کنید (bjYhqCGtH  ).

پس از تکمیل ثبت نامتان ۳ سوت طلا به ارزش ۲۲ هزارتومن از این برنامه هدیه میگیرید .

یک و دویست و البته ۵۰ درصد شو دادم دوقسطه شد هرماه ۲۵۰ باید بریزم باسلام😐

هر ماه ۲۵۰ چیه مفته بابا