2777
2789

میشه خواهش کنم کمکم کنید؟!! 

۲۸ سالمونه همکلاسی بودیم. از بقیه میشنیدم روم کراشه. بعد فارغ‌التحصیلی فالوش کردم و یبار سر بحثو باز کردم گفت اره ولی جرئت گفتن نداشتم. پسر سالمیه اصلا روابط متعدد نداره و نداشت آسه میرفت آسه میومد. کراش بقیه بود اما کراش من هیچوقت نبود. رابطمون بعد همون اینستا فالو کردن یه مدت بعدش شروع شد. 

من تو خانوادم خیلی اذیت شدم خیییلی بشدت افسرده شدم یه مدت دارو مصرف کردم روانپزشک رفتم . تهمتای مختلف شنیدم بیشتر خواهرم روی ذهن مامان بابام کار میکرد و سخت گیریشون بخاطر رابطم زیاد شد و.....

اون همیشه پشتم بود ینی وقتایی که فکر خودکشی میکردم . وقتایی که خانوادم اذیتم میکردن اون بود. همیشه بهش میگفتم خوبه که هستی اگه نبودی تحمل این فشار سخت بود.

حتی مامانم گاهی اینقد ظلم میکرد که ناهار اینام وقتی خونه نبودم برام نگه نمیداشت از قصد همه رو میخوردن که من از کتابخونه میام هیچی برام نباشه. اون برام غذا میخرید. به کارتم پول میزد نه زیاد درحدی که پول اسنپ و شارژم باشه مثلا ۵۰۰ 

چون یه تایمی خانوادم اصلا بهم پول نمیدادن و شرایط سرکار رفتنم نداشتم برا وکالت میخوندم اون موقع ها

همه چیش خوبه ها . فقط عصبی بشه بددهن میشه. خیلی نازمو کشیده تاحالا خیلی دوسم داشته فک میکنم هیچ مردی نتونه اینقد عاشقم باشه. 

اما بددهن بود. بارها ازش خواهش کردم کنترل کنه حتی یبار یه قهر یک هفته ای رفتم تهشم مامانم زنگ زد بهش گفت بهتره برین مشاوره این مشکلو حل کنید اونم البته بعش برخورد که برا مامانم تعریف کردم اما گفت باشه میرم مشاور.

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

لایکم کنید 

لایک نکنید لطفاً✨☘️    یک عدد مترجم آزاد ☘️کاری داشتید خوشحال میشم انجام بدم.                          پیـشتم نباشم ، پـیشته حواسم!  احسان من   دوستت دارم ❤️🌱   🌷🍁❤️ اگر خوشحالی پیشش، کافیه برات!♥️💯✨به آرزوهام قول رسیدن دادم!✨✨✨

شغل ندارع یه شغل فروشندگی داره که باهاش نمیشه واقعا زندگی کرد قرارمون این بود بره سر یه شغلی بعد ازدواج کنیم

خودش به کار دولتی علاقه داره 

اما این مدت بس من مشکلات خانوادگی داشتم بس تو خونه اذیت میشدم و چون کسیو نداشتم براش تعریف میکردم ناخواسته اونم درگیر من و کارای من میشد وقتش می‌رفت نمیتونس درس بخونه. از طرفی هم اینقد ذهنم داغون بود مدام بهونه گیری میکردم و دعوا راه مینداختم انگار تنش داشتن بهم ارامش میداد بس تو خونه خودمون تنش داشتم

هدفی تو زندگیش نداشت و نداره اونم یه مدت افسرده بود یه جورایی شبیه هم بودیم . تنها هدفش قبول شدن استخدامی و رسیدن به من بود.

خانواده اش از لحاظ مالی از من کمتر بودن . باباشم یه اعتیاد یواشکی داشت . اما خودش واقعا سالم بود و هست خیلی از مامان باباش خوشم نمیومد و نمیاد. اونام دارن به زور باهم زندگی میکنن وگرنه طلاق گرفته بودن بخاطر بچهاشون موندن

دعواهای مداوم ما که شاید هشتاد درصد تقصیر من بوده مدام بی احترامی ایجاد کرده حتی من یبار زدمش. چند تا مشت بهش زدم اون کاری نکرد. بعدا بهم گفت چون همیشه میگفتی از کتکای بابات میترسیدی چقد و میدونم چقد میترسی و اینا نزدمت و کنترل کردم 

دیروز دوبارع عصبی شدم و یه دونه زدمش البته صورتشو کشید کنار و سرانگشتم فقط خورد ولی اون زد . گفت مقابله به مثل میکنه و دیگه ساکت نمیمونه

یه مدته احترامی بین ما نمونده اوایل اون بیشتر بی احترامی میکرد و من دست و پا میزدم که حرمتا بمونه ولی الان اینقد فحشاش تو ذهنمه که منم فحش میدم

عملا هیچ احترامی نمونده الان.....

و بخاطر اینکه احترامی نمونده و اونم نتونست بره سرکار و استخدام شه و معلوم نیست اصلا کی بتونه بره سرکار از هم جدا شدیم 

بهم گفت نمبتونه اخلاق گندمو تحمل کنه 

اما من با اینکه میدونم بعد این ممکنه ادمای بهتری سرراهم قرار بگیرن به لحاظ شرایط مالی اما میدونم اگه اون نبود من حتی درسم نمیتونستم بخونم.‌ ناهار کتابخونمم اون می‌خرید و این عذاب وجدان ولم نمیکنه ادم روزای سختمو ول کنم برم سراغ یکی دیگه.

چیکار کنم واقعا؟؟؟

مستاصل شدم 

هرچی باهاش حرف میزنم انگار دیگه نمیخواد حرفامو بشنوه و تصمیم گرفته بره

بچها من نمیدونم واقعا باهاش خوشبخت میشم یا نه 

اما از طرفی فکرش تا اخر عمر باهام میمونه 

کمکم کنید راه عاقلانه چیه؟؟ من چیکارکنم؟؟؟

باسلام

اپلیکیشن اسنپ رو نصب کنید سپس در قسمت سرمایه گذاری ثبت نام و حساب کاری رو تکمیل و حتما این کد دعوت رو وارد کنید (bjYhqCGtH  ).

پس از تکمیل ثبت نامتان ۳ سوت طلا به ارزش ۲۲ هزارتومن از این برنامه هدیه میگیرید .

شغل ندارع یه شغل فروشندگی داره که باهاش نمیشه واقعا زندگی کرد قرارمون این بود بره سر یه شغلی بعد ازد ...

عزیزم هرکسی یه اخلاقی داره ایشون هم بددهنن ولی اگرجلوی آدماهم خردت کردولش کن یااگردست بزن داشت

عزیزم هرکسی یه اخلاقی داره ایشون هم بددهنن ولی اگرجلوی آدماهم خردت کردولش کن یااگردست بزن داشت

جلوی کسی تاحالا خوردم نکرده من بیشتر زدمش تا اون ولی دیروز مقابلع به مثل کرد خیلی ناراحت شدم 

ببین تو اون مدت رابطه اونم خودش دلش خواست وظیفه و تعهد رابطه باعث میشد اینکارا رو کنه پس هیچ عذاب کجدانی نیست  ، بهتر وارد دوره جدایی و کات بشی تا بتونی سریع فراموشش کنی

راستش را بخواهید بسیار سنگ دل شده ام با من چنان کردن که سزاوار نبود که دشمنان چندین ساله نیز اینگونه زمینت نمیزنن مرا درون چاهی عمیق انداختند و موقعی که زخمی و پریشان بودم باز هم بر سرم سنگ ریختن ، مگر دستان من چقد بی نمک بود ؟!