2777
2789
عنوان

خلاصه این فیلمهههه

121 بازدید | 19 پست

بچه ها جریانش چی به چیه من نفهمیدم؟ 

تو کانال قسمت دو و سه بود یکشو پیدا نکردم 

تا اومدم ببینم چی به چیه صحنه بوود فقططط😑🤣 پریدن رو هم 

یکی خلاصه بگه 

این لارا باردار بود سقط شد ؟ 

قضیه داداش دوقلو ماسیمو چیه 

واقعا نفهمیدم

حدس بزنیم کدوم فیلمه؟

🌻💚 ߊ‌ܭَܝ‌ ߊ‌ܢܚࡅ߳ߊ‌ܝ‌ࡅ߳ܝ‌ ࡅ߳ߊ‌ܝ݆ߺࡅ࡙ܭ ࡅ߭ࡅ࡙ܢܚࡅ߳ࡅ࡙ܥ‌‌ ࡐ‌ ܢܚࡐ‌ߊ‌ܠܙ ܟܿߊ‌ࡎܨ ࡅ߭ܥ‌‌ߊ‌ܝ‌ࡅ࡙ܥ‌‌ و از دعواکردن لذت میبرید رࡅ࡙ܝ݆ߺܠߊ‌ܨ ࡅ߭ܭࡅ߭ࡅ࡙ܥ‌‌ لطفاً🌻ܟܿܥ‌‌ߊ‌ܨ ܩܣܝ‌ܢ̣ࡐ‌ࡅ߭ܩܢ ܫߊ‌ܢܚ݅ܧࡅ߳ܩܢ ࡐ‌ܢ̣ܝ‌ߊ‌ܨ ܣܩܘ ܥ݆ࡅ࡙ܝ̇‌ ܢܚ݅ܭܝ‌ࡅ߳ߺߺܙ🌱💚

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

ببخشید یادم رفت ۳۶۵ روز

مگ سریاله؟من سینماییش دیدم ک

🌻💚 ߊ‌ܭَܝ‌ ߊ‌ܢܚࡅ߳ߊ‌ܝ‌ࡅ߳ܝ‌ ࡅ߳ߊ‌ܝ݆ߺࡅ࡙ܭ ࡅ߭ࡅ࡙ܢܚࡅ߳ࡅ࡙ܥ‌‌ ࡐ‌ ܢܚࡐ‌ߊ‌ܠܙ ܟܿߊ‌ࡎܨ ࡅ߭ܥ‌‌ߊ‌ܝ‌ࡅ࡙ܥ‌‌ و از دعواکردن لذت میبرید رࡅ࡙ܝ݆ߺܠߊ‌ܨ ࡅ߭ܭࡅ߭ࡅ࡙ܥ‌‌ لطفاً🌻ܟܿܥ‌‌ߊ‌ܨ ܩܣܝ‌ܢ̣ࡐ‌ࡅ߭ܩܢ ܫߊ‌ܢܚ݅ܧࡅ߳ܩܢ ࡐ‌ܢ̣ܝ‌ߊ‌ܨ ܣܩܘ ܥ݆ࡅ࡙ܝ̇‌ ܢܚ݅ܭܝ‌ࡅ߳ߺߺܙ🌱💚

باسلام

اپلیکیشن اسنپ رو نصب کنید سپس در قسمت سرمایه گذاری ثبت نام و حساب کاری رو تکمیل و حتما این کد دعوت رو وارد کنید (bjYhqCGtH  ).

پس از تکمیل ثبت نامتان ۳ سوت طلا به ارزش ۲۲ هزارتومن از این برنامه هدیه میگیرید .

میگن ۳ قسمته اما قسمت یک رو پیدا نکردم

قسمت یک چیز مهمی نیس 

منم چن سال پیش دیدمش دقیق یادم نیس،اولش دختره با دوست پسرش کات کرد فکر کنم و..

بعد تصمیم گرفت بره سفر اگ اشتباه نکنم بعد ای ماسیمو فک میکنه از دار دسته رقیبشه میگیردش و بعد میفهمه نیست اما عاشقش میشه میگ من میتونم مجبورت کنم باهام باشی اما نمیخام و ۳۶۵ روز بمون پیشم اگ عاشقم نشدی بعد برو و ادامه

اما اولش رو مطمئن نیستم دقیقا ولی یچیز تو همین مایه ها بودک گفتم

وقتتو تلف نکن چیز جذابی نیس هر فیلمی این میکله مورونه بازی کرده توش چیزه کلا و غیر جذاب از نظر من

قسمت یک چیز مهمی نیس منم چن سال پیش دیدمش دقیق یادم نیس،اولش دختره با دوست پسرش کات کرد فکر کنم و..ب ...

مرسی عزیزم 

اخه قسمت ۲ از اونجا شروع شد داخل جزیره بودن عروسیشون بودش قبلشو نفهمیدم چیشد این دوتا باهم اوکی شدن