2777
2789
عنوان

دلم شوهر میخواد🙃💔🫢🫢

350 بازدید | 23 پست

قدش ۱۸۰ به بالا باشه 

همشهری خودم باشه 

پزشک هم باشه

دعای چیزی هست بخونم همچین خاستگاری گیرم بیاد دو نفر هستن اطرافم اینستا هم همو فالو داریم💍♥️

خیلی فکرم درگیر همچین شوهریه💍♥️

خودم پزشک نیستم 💔

جدیدا هم پزشکا با هم ازدواج نمیکنن 💔

لطفا خسیس نباشید بگید چه دعایی بخونم

خیلی دشمن دارم میدونم اگه با همچین ادمی ازدواج کنم خاله هام و مادر بزرگم میمیرن از حسودی 💔😂😂😂

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

همش میبینم تو سایت ناله میکنن از بی شوهری بعد میام داخل تاپیک ماشالاتون باشه یکی پزشک میخواد یکی دندون پزشک میخواد یکی زندگی مرفه و لاکچری میخواد چه خبره بابا بیچاره پسرای الان که دانشگاه رفتن زیاد خودشونو بکشن یه ماشین داشته باشن

کاربران قلعه، elinalooove ، مارال _   و بقیه اونایی که قبلا توهین کردن و الان با کاربریای جدید هستن به هیچ عنوان با من مخاطب نشن⛔️

والا من چنین گزینه از سراغ ندارم😆ولی خب برای ازدواج به خوشبخت بودن فکر کن و اینکه طرفت انسان باشه به مردن بقیه از حسودی و ترکیدن چشمشون فکر نکن...مشاغلی مثل پزشک فقط اسم داره اینقدی در زندگی طرف رو نمیبینی و خیلیا چشمشون دنبالشه

من یه خواستگار معمولی اما از نظر فامیل پولدار داشتم (اشنا بو)عمم انقدر فتنه انداخت گفت و گفت تا بهمش ...

منم یه خاستگار پولدار داشتم رفتن به مادربزرگم گفتن اونا هم خالمو معرفی کردن 

خاستگاره هم عصبی شد گفت من انو میخواستم این کیه که معرفی کردیت 

در اخر هم طرف رو جادو جنبل کردن رفت