2777
2789

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

من پسرم از اول یه جا بند نمی شد دو ماهگی غلط می زد 8 ماهگی کلمه می گفت و با کمک راه می رفت کلا عجله داشت واسه حرکت کردن غذا اصلااا نمی خورد من داشتم دق می کردم از غصه جایی که می رفتیم دیگه بدتر یک لحظه یه جا بند نمی شد تا شد دو سالش و خودمم دیگه شک کردم این بیش فعاله چون باباشم نشونه های عدم توجه داره تا یبار که بردمش دکتر دکترش گفت مشخصه بیش فعالی داره یکم بزرگ شه دارو میدیم داشتم از غصه دق می کردم

باسلام

اپلیکیشن اسنپ رو نصب کنید سپس در قسمت سرمایه گذاری ثبت نام و حساب کاری رو تکمیل و حتما این کد دعوت رو وارد کنید (bjYhqCGtH  ).

پس از تکمیل ثبت نامتان ۳ سوت طلا به ارزش ۲۲ هزارتومن از این برنامه هدیه میگیرید .

من پسرم از اول یه جا بند نمی شد دو ماهگی غلط می زد 8 ماهگی کلمه می گفت و با کمک راه می رفت کلا عجله ...

دیگه افتادم رو تحقیق کردن که چیکارکنم عوارض داروهای بیش فعالی رو خوندم دق می کردم از زندگی سیر شده بودم هرجا می رفتیم پشیمون می شدم تا اینکه دیدم بعضی جاها کاردرمانی جواب می ده ولی حقیقتا هزینه هاش خیلی بالا بود افتادم گشتن دوباره تو نت پیجارو زیرو رو کردم تا یه پیج با فیدبکای خوب پیدا کردم مشاوره آنلاین انجام دادم و گفت درمان حسی رو شروع کن و مشکل توجه داره پسرم برای اونم دوره آنلاین توجه گرفتم آنلاین تو خونه باهاش شروع کردم کار کردن 

باورتون نمی شه پسرم تو ده روزی که شروع کردم ازاین رو به اون رو شده تازه فقط درمان حسی رو شروع کردم و دوره توحه هنوز شروع نکردم باورتون نمی شه چند روز پیش باغ بودیم پسرم نشست خودش غذا خورد مامانم باورش نمی شد فکر. می کرد داروی بیش فعالی دادم

باورتون نمی شه پسرم تو ده روزی که شروع کردم ازاین رو به اون رو شده تازه فقط درمان حسی رو شروع کردم و ...

خداراشکر ،چقدر عالی

من از پیشکسوت های سایتم،سال96 اینا عضو شدم،کاربریم رفت...شمایی که داری این امضا رو میخونی امیدوارم هرچی توی دلته برآورده به خیر بشه برات...اگر دلت خواست بگو برات صلوات بفرستم...

به نظرم هرجا که هستین شروع کنین من واقعاااا داشتم دق می کردم دست تنها تو شهر غریب پسرم وسیله سالم نذاشته بود تو خونه بمونه حتی لحظه ای نمی نشست یه جا حسرت به دلم بود یه چیزی رو بگیره دستش بخوره من که تو این ده روز کلی امیدوار شدم خواستم بگم مامانایی که مثل من درمونده شدن و نمی خوان به بچه شون دارو بدن مخصوصا تو سن پایین واقعا جوابه امتحان کنین