2777
2789
این باعث نمیشه حد نصاب مرکز استان پاینتر باشه از بقیه جاها

نه حد نصاب مراکز استان ها از نمره 700 محاسبه میشه 

حدنصاب شهرستان ها از نمره 1050 یعنی 700 در 1.5 (امتیاز بومی)ضرب میشه ، نمره افراد هم در ۱,۵ ضرب میشه 

مراکز استان ها چون امتیاز بومی ندارن هر نمره ای بگیرن همون میشه امتیاز کتبی از 700 نمره 

پس ضریب بومی ربطی به حد نصاب نداره چون برای شهرستانی ها هم نمره کل آزمون در ضریب ضرب میشه هم نمره ای که میگیرن پس چون ضریب ثابته انگار در چیزی ضرب نشده مثلا ممکنه برا شهرستانی ها سه نفر اول ۷۰۰ نمره از ۱۰۵۰ بگیرن میانگین این سه نفر میشه حد نصاب اون شهرستان

اما در مراکز استان ها ممکنه سه نفر اول ۴۰۰ نمره از ۷۰۰ بگیرن میانگین امتیاز این سه نفر میشه حد نصاب اون استان 

ولی نمیشه گفت حد نصاب شهرستان بیشتر از استانه چون شهرستانی با خودشون که ضریب بومی دارن سنجیده میشن نه با مراکز استان ها

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

نه حد نصاب مراکز استان ها از نمره 700 محاسبه میشه حدنصاب شهرستان ها از نمره 1050 یعنی 700 در 1.5 (ام ...

مرسی که وقت گذاشتی توضیح دادی .من الان نمره خامم از دوستم بیشتره ولی چون اون شهرستانه ضریب گرفته تو نرم افزار وارد کرد ۵۰تا از من جلو افتاد ولی مال من همونه .بعد میگن امسال حد نصاب میره بالا ۳۵۰من ۳۱۰هستم خب اگه ضریب بگیرم منم میشم ۴۵۰

مرسی که وقت گذاشتی توضیح دادی .من الان نمره خامم از دوستم بیشتره ولی چون اون شهرستانه ضریب گرفته تو ...

اون دوستت با شهر خودش سنجش میشه یعنی شهرستانیا رقیب تو نیستن تو با مرکز استانت سنجیده میشی که هیچ کدوم ضریب ندارن....اگه مرکز استان باشی.....میگن اگه 300 به بالا باشی شانس زیادی داری