2777
2789
عنوان

ماکارونی از دیروز مونده یخچال بدم به بچه ها

| مشاهده متن کامل بحث + 670 بازدید | 55 پست
یعنی شما تاحالا غذای روز قبل رو نخوردین؟ ادم میاد سایت یه چیزای میشنوه شاخ در میاره

ماکارونی و برنج مونده رو حداقل باید خووووب گرم کنی تا مشکلی پیش نیاااد

لینک چت      goftino.com/c/wq4q8A

وا برا چی اسراف کنه از دیروز مونده اونم تو یخچال

والا مردم چه پاستوریزه شدن🤣

🟡از ۹۰ اینجا بودم.ولی سایتی که برای کاربرهای قدیمی خودش ارزش قایل نیست بدرد نمیخوره.الان اینجام چون حوصلم سر میره .  من آذربایجان تورکیم💖

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

ینی ناهار تخم مرغ بخورین ماکارونی مونده نخورین از وقتی چند نفر فوت شدن دیگه بهش اعتماد ندارم🫠

اونا احتمالا ماکارانی فله ای خریده بودن ،خدا میدونه تو چه شرایطی بوده ...بعدم مشخص نیست شاید رب داخل ماکارانیشون فاسد بوده ویا دلیل دیگه ..ماکارانی بسته بندی ها هیچ موردی ندارن ..

⁩راضی بودن به مشیت الهی آرتور أشی قهرمان تنیس جهان در سال 1983 بود که بر اثر تزریق خون آلوده به ویروس ایدز به این بیماری مبتلا شد و در بستر مرگ افتاد. در جواب نامه طرفدارانش پاسخی داد که پاسخی تاریخی در جهان شد. او پرسیده بود من از این کار خدا در حیرتم که چرا در بین این همه انسان بد، خداوند تو را برای این ویروس انتخاب کرد؟ اشی در پاسخ گفت: در سال 50 هزار کودک در جهان تنیس بازی می‌کنند. 5 هزار نفر آن‌ها حرفه ای می شوند و 500 نفر برای جام جهانی برگزیده می شوند. و از میان آن‌ها 4 نفر انتخاب شده و به نیمه نهایی می‌رسند. آن گاه که جام جهانی را با غرور در دستانم گرفته بودم هرگز نگفتم خدایا چرا از بین این همه تنیس باز مرانفر اول جهان برگزیدی؟ و اکنون نیز که در دام بلایش گرفتار شده ام هرگز نخواهم گفت خدایا! چرا مرا به این خون آلوده انتخاب کردی؟ و این مقام مثبت اندیشی و شکر و توکل و رضا به حضرت حق است.‌
اگه خوب گرم کنه اشکال نداره

🤣🤣🤣🤣معلومه ک باید گرم کنه  کی ماکارونی تو یخچالو سرد سرد میخوره 

یکی از مهمترین ویژگی های آدمای   (*  امن *) اینه که دیگران نسبت به کلام و عمل   او  ((* نگران * )) نیستند 
وقتی غذا میمونه چیکار میکنی

سال پیش دوتابچه بخاطر مصرف ماکارونی فوت شدن بخاطر همین میترسم و الا همیشه غذای مونده تو یخچال داریم و چیزی نشده تا حالا

دگرم آرزوی عشقی نیست بی دلان را چه آرزو باشد....
ماکارونی و برنج مونده رو حداقل باید خووووب گرم کنی تا مشکلی پیش نیاااد

خب خوب گرم میشه دیگه 

فکرمیکنی میرید رستوران غذا می‌خورید همون لحظه دست به کار میشن غذا براتون درست میکنن؟ 

نه چند روز میمونه باز گرم میکنن شما هم میخوری کلی پولم میدی عکسم میگیری استوری میکنی کلاسم میزاری 

بعد ماکارونی که فقط یه روز مونده تویخچال رو میریزی

کسی قدر دل پاک مونه هرگز نمی دونه مو "موسی" هم ِبشُم "آسیه" از "آبُم" نمی گیره.نِفهمید و نمیفهمن مُنو درد مونه اینجا مو خط دکترُم خالو کسی قابُم نمی گیره 🍀

🤣🤣🤣🤣معلومه ک باید گرم کنه کی ماکارونی تو یخچالو سرد سرد میخوره

من🫠

🟡از ۹۰ اینجا بودم.ولی سایتی که برای کاربرهای قدیمی خودش ارزش قایل نیست بدرد نمیخوره.الان اینجام چون حوصلم سر میره .  من آذربایجان تورکیم💖