2777
2789
عنوان

ماکارونی از دیروز مونده یخچال بدم به بچه ها

| مشاهده متن کامل بحث + 670 بازدید | 55 پست

اگه برا دیروزه مشکلی نداره فقط سیب زمینی هاشو اگه سیب میزاری داخلش دربیار پرت بده بعد بزار بچه ها بخورن 

کلا سیب زمینی رو نباید پخته تو یخچال نگه داشت 

اما در کل من مامانم غذاهای از دیشب تو یخچال مونده رو همیشه میداد بابام بخوره می‌گفت چون مونده هست برا بچه ضرر داره 

بیچاره بابام😅

الان هم خیلی کم پیش میاد غذای دیشبو دربیارم بخورم 

ولی در کل غذا اگه میخای بزاری یخچال برا جلوگیری از اسراف و. برا سلامتی خودت و بچه هات اگه برا ظهره شب هم ازش بخورید اگه برا شام درست کردی حتما حتما فردا بخوریدش دیگه نزار بیشتر از یک روز تو یخچال بمونه هم برا جلوگیری از اسراف هم برا سلامتی خودتون 

البته من همیشه وقتی غذا درست میکنم در حد امکان سعی میکنم به اندازه درست کنم که نه کم بیاد نه زیاد که مجبور نشم بزارم تو یخچال 

بیش از یکبار هم گرم نکن غذا رو 

من مامانم به دوستی داره غذا رو همین که شعله رو خاموش کردن میخوره اگه یکساعت بگذره و غذا خاموش شده باشه دیگه غذا رو مونده حساب می‌کنه نمیخوره😅

آقایون درخواست دوستی ندین میترکونم کاربریتونو🍃متاهل و متعهد به همسر💍عاشق کتاب همسر زندگی و روانشناسی 🍃دانشجوی روانشناسی 🍃اطلاعات شخصی درباره زندگی شخصیم نمیدم 🍃آقایون ریپلای نکنن🍃ازسال98خواننده خاموش بودم 🍃درخواست دوستی هیچ کسی پذیرفته نمیشود لطفا به اعتماد ها خیانت نکنید💛
ما غذای روز قبل رو نمیخوریم ماکارونی که اصلاااا فارغ از چیزای دیگه اصلا بد مزه میشه و ضررم داره

هنوز تنبلیت نشده برای درست کردنِ غذا 😂😂

اگر بخوای بااین حساسیت زندگی کنی باید هیچی نخوری.

غذا رستوران نمیخوری؟

نوشابه نمیخوری؟رب همون ماکارانی بسته بندی شده حتی مرغ و گوشت و....

کلا همه چی الان هورمونیه اورگانیک که نیستن.

اگر توی روستا زندگی میکنی و همه محصولاتتونو خودتون تولید میکنید حق دارید

خدایا شکرت

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

هنوز تنبلیت نشده برای درست کردنِ غذا 😂😂اگر بخوای بااین حساسیت زندگی کنی باید هیچی نخوری.غذا رستورا ...

تنبل که هستم حسابی ولی رو غذا حساسم 

آخه مزه غذای تازه نداره.

مخصوصا بچم باید تازه بخوره

منم🥲😂

با یه مشت با کلاس تویه تاپیکیم صداشو درنیار😁

ما هم غذا اگر یکساعت پیش بپزیم لب نمیزنیم میریزیم دور🫠غذا مونده اصلااااا نمیخورم🤫

🟡از ۹۰ اینجا بودم.ولی سایتی که برای کاربرهای قدیمی خودش ارزش قایل نیست بدرد نمیخوره.الان اینجام چون حوصلم سر میره .  من آذربایجان تورکیم💖

مگه فله ایم هست؟؟؟

آره گلم ..مخصوصا جمعه بازارهای مشهد من فک و فراوون میبینم فقط ماکارانی نیست که ...همین‌پفیلاها ،پفکها که ایتقد قرمز غیر استاندارد خیلیا میخرن از نداری ...الان جدیدا دیدم  ته مونده های کیکها رو هم میفروشن ،طرف کلی کیک تو نایلون کرده بود همه تیکه تیکه بعد هوا گرمه عرق کرده بود نایلون ها ،کلی ازش خرید میکردن ..تا یه چیزی میبنین قیمتش کمه حمله میکنن..تازه اینا من بعید میدونم با دستکش این کیکها رو تو نایلونها گذاشته باشن 

⁩راضی بودن به مشیت الهی آرتور أشی قهرمان تنیس جهان در سال 1983 بود که بر اثر تزریق خون آلوده به ویروس ایدز به این بیماری مبتلا شد و در بستر مرگ افتاد. در جواب نامه طرفدارانش پاسخی داد که پاسخی تاریخی در جهان شد. او پرسیده بود من از این کار خدا در حیرتم که چرا در بین این همه انسان بد، خداوند تو را برای این ویروس انتخاب کرد؟ اشی در پاسخ گفت: در سال 50 هزار کودک در جهان تنیس بازی می‌کنند. 5 هزار نفر آن‌ها حرفه ای می شوند و 500 نفر برای جام جهانی برگزیده می شوند. و از میان آن‌ها 4 نفر انتخاب شده و به نیمه نهایی می‌رسند. آن گاه که جام جهانی را با غرور در دستانم گرفته بودم هرگز نگفتم خدایا چرا از بین این همه تنیس باز مرانفر اول جهان برگزیدی؟ و اکنون نیز که در دام بلایش گرفتار شده ام هرگز نخواهم گفت خدایا! چرا مرا به این خون آلوده انتخاب کردی؟ و این مقام مثبت اندیشی و شکر و توکل و رضا به حضرت حق است.‌
با یه مشت با کلاس تویه تاپیکیم صداشو درنیار😁ما هم غذا اگر یکساعت پیش بپزیم لب نمیزنیم میریزیم دور🫠 ...

من تازه فریز هم میکنم😂😂😂😂

ما دیگه فک کنم خیلی بهداشتی هستیم

خدایا شکرت

تازه من اگر از شب قبل غذا مونده باشه برای ناهاره فردا جشن میگیرم و میرقصم که فردا غذا دارم🤣🤣🤣

من همیشه زیادتر درست میکنم‌ ،تو این گرما جای گاز میپزم ،تازه برقامونم از ساعت ۸ شب میره تا ده شب ، دیروزم حلوا درست کردم زیاد واسه دو روزم اینقد خوشحالم 😂😂😂😂

⁩راضی بودن به مشیت الهی آرتور أشی قهرمان تنیس جهان در سال 1983 بود که بر اثر تزریق خون آلوده به ویروس ایدز به این بیماری مبتلا شد و در بستر مرگ افتاد. در جواب نامه طرفدارانش پاسخی داد که پاسخی تاریخی در جهان شد. او پرسیده بود من از این کار خدا در حیرتم که چرا در بین این همه انسان بد، خداوند تو را برای این ویروس انتخاب کرد؟ اشی در پاسخ گفت: در سال 50 هزار کودک در جهان تنیس بازی می‌کنند. 5 هزار نفر آن‌ها حرفه ای می شوند و 500 نفر برای جام جهانی برگزیده می شوند. و از میان آن‌ها 4 نفر انتخاب شده و به نیمه نهایی می‌رسند. آن گاه که جام جهانی را با غرور در دستانم گرفته بودم هرگز نگفتم خدایا چرا از بین این همه تنیس باز مرانفر اول جهان برگزیدی؟ و اکنون نیز که در دام بلایش گرفتار شده ام هرگز نخواهم گفت خدایا! چرا مرا به این خون آلوده انتخاب کردی؟ و این مقام مثبت اندیشی و شکر و توکل و رضا به حضرت حق است.‌
من تازه فریز هم میکنم😂😂😂😂ما دیگه فک کنم خیلی بهداشتی هستیم

منم منم 🤣اره دیگه

🟡از ۹۰ اینجا بودم.ولی سایتی که برای کاربرهای قدیمی خودش ارزش قایل نیست بدرد نمیخوره.الان اینجام چون حوصلم سر میره .  من آذربایجان تورکیم💖

من همیشه زیادتر درست میکنم‌ ،تو این گرما جای گاز میپزم ،تازه برقامونم از ساعت ۸ شب میره تا ده شب ، د ...

نوش جون 😆 ولشون کن باووو حوصله دارن اینا وگرنه درستشم همینه