2777
2789

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

چجوری سالمی.من خیلی حرص میخورم در این مواقع🥲

عزیزم سالم کجا بود الان یک هفته هست باشوهرم دعوا داریم جنگ اعصاب میخوام طلاق بگیرم بخاطر بیخیالی اون ننه بابا عنش ی عمر کلفتی کردیم براشون هیچی بهشون نگفتیم گفتیم بزرگترن عیب نداره الان میگه خوشیش برا پسر بزرگه پسر کوچیکه کلفتی کنه 

هر روز میرم بیمارستان سرم میزنمو میام قلبم داره میترکه از درد

۱۷ساله هیچحتی ریالی تو خرج عروسی و رهن و خونه خریدن و ... نکردنحتی مناسبتها رو هم خیلی پایین میان مث ...

وای جقد رو مخ شدن خانوادهای شوهر.چ آدمین.بعد تو رابطت خوبه باهاشون؟من خیلی بدم اومده ازشون.اصلا دوست ندارم ببینمشون.سیاستم تو کارم نیست

هیییییچیییی با کلی فرق گذاشتن بین پسراش ک الان یک هفته هست جنگو دعوامونه تمام کاراش باما بود ولی خون ...

شما هم بگید وصیت برای مرده میمونه ب هر کی زمین وخونه و ماشین داده اونم جمع کنه نعششونو

عشق فقط یک کلام امام رضا علیه السلام ❤️

مثلا چ کمکی کردن؟

خونه رو در اختیار گزاشتن گفتن واسه شما بعد زدن زیرش با ۲ تا بچه و پول پیش کم فرستادگان اجاره نشینی

تو این سالها هم هیچ اختیاری نداشتین چون به اصطلاح خونه داده بودن.شوهرم کلا در خدمت اونا بود خانواده خودش هیچ معنی نداشتن

عملا من آرزو داشتم با شوهرم و بچه‌ام یه بار بی دردسر برم پارک سر کوچه ولی....

فقط 4 هفته به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

مامان ۴ تا دسته گل

چی میگفتم دیگه باز پارسال بحث انداختن بازم طلا بدین ....شوهرم گفت همون ۱۱سال پیشم ازش گرفتیم شرمندشم ...

باز خوبه گفت.من خیلی عصبی میشم در این مواقع.اصلا سساست ندارم.الانم بدجور از مادرش بدم اومده

بعد همچنان باهاشون در ارتباط هستی؟

ن بابا خدا نکنه همون ماه اول ازدواج پای همشونو بریدم از زندگیم شوهرمم باهاشون بحثشون شد سر پولاش و الان ۵ساله ک قطع ارتباطیم و حتی رنگ خونه زندگیمو ندیدن و اینکه روزای اول ک ما ازدواج کردیم تا شوهرم نبود انقد ازش بد گفتن ک من همون اول فهمیدم باید جمعشون کنم فک میکردن من بچم ک با حرف اونا زندگیمو از هم بپاشم

شما هم بگید وصیت برای مرده میمونه ب هر کی زمین وخونه و ماشین داده اونم جمع کنه نعششونو

بخدا برادرشوهرمو زنش همیشه برا خوردن میومدن خونه نا دورتر بود زودتر میرفتم کمکش میگفتم پیره گناه داره همه کار می‌کردم ن بخاطر چشم داشت بلاخره ارث هست و ب همه یکسان میرسه 

ولی وقتی دیدم خوشیش برا ی نفر کلفتیش برا یکی دیگه داغ کردم

عزیزم سالم کجا بود الان یک هفته هست باشوهرم دعوا داریم جنگ اعصاب میخوام طلاق بگیرم بخاطر بیخیالی اون ...

آخی🥲خیلی سخته درکت میکنم.حالا ما تا این حد فرق بینمون نیست ولی من خیییلی حرص میخورم تو واقعا حق داری.ولی سعی کن با شوهرت حرف بزنی اونو بندازی جلو از شوهرت دوری نکن

وات.دو برابرشو پس گرفتن ک.همسرت هیچی نگفت؟

دو برابر چیه خواهر ۱۰برابر عروسی ما پارسال بود

گفت تا آخر عمر نمیبخشمتون،باباش گفت من رفتم عروسی اینو اون دادم اونا هم آوردن پس دادن،منم گفتم بابا جون خوردید دادید دیگه،الانم اونا خوردن ب ما میرسه ن شما ما ک راضی نیستیم

عشق فقط یک کلام امام رضا علیه السلام ❤️

خونه رو در اختیار گزاشتن گفتن واسه شما بعد زدن زیرش با ۲ تا بچه و پول پیش کم فرستادگان اجاره نشینیتو ...

آخی عزیزم🥲چقد اذیت شدی.شوهرت مقصر‌.اگه رو نمیداد تا این حد پیش نمیرفتن