2777
2789

نه نمیشناسم 

مشهدی های عزیز 

جایی واسه خرید لوازم التحریر قیمت مناسب میشناسین ؟؟ 

استارتر عزیز عذرخواهم 

خواننده خاموش از سال ۱۳۹۰ ***   گل سرخ عزیز من به هر گلخانه ای باشی بدان رویای یک گلدان همیشه با تو خواهد بود.به دستت میسپارم چشمهای اشکبارم را.گل زیبای من ،باران همیشه با تو خواهد بود ❤

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

یک کانال دارم تو ایتا عجیب ارزونه و تو بلوارتوس هست

ادرسشو میشه بدی ؟؟ 

خواننده خاموش از سال ۱۳۹۰ ***   گل سرخ عزیز من به هر گلخانه ای باشی بدان رویای یک گلدان همیشه با تو خواهد بود.به دستت میسپارم چشمهای اشکبارم را.گل زیبای من ،باران همیشه با تو خواهد بود ❤
۴ ساله هیچ فالی،نگرفتم خسته شدم به آرزو هام نرسیدم

من پیش فلور سالها پیش رفتم خخخ 

مگه عزیزدلم وقتی ف.ال میگیری ضمانتی میرسی؟از خداوند که بالاتر از هرچیزی هست و صلاح مارو از همه بهتر ...

ن نمیرسیم،

ولی دیگه خسته شدم

میخوام بدونم  کی ازدواج میکنم

مگه عزیزدلم وقتی ف.ال میگیری ضمانتی میرسی؟از خداوند که بالاتر از هرچیزی هست و صلاح مارو از همه بهتر ...

نه اخه یه جور امیدی بهت میده 

وگرنه بحث صلاح و خدا نیس 

میدونی چی میگم 

یه جور حال خوب کن موقتی هست وگرنه میدونیم خدا هست و صلاح مارو بهتر میدونه

نه نمیشناسم مشهدی های عزیز جایی واسه خرید لوازم التحریر قیمت مناسب میشناسین ؟؟ استارتر عزیز عذرخواهم

میگن بازار مولوی خیلی خوبه

من به دستان خدا خیره شدم معجزه کرد...