2777
2789
عنوان

برای کنکور از کی بخونم

167 بازدید | 26 پست

پایه خوب

دوازدهم هم متوسط

تا الان استراحت کردم بازم بکنم؟

هدفم دورقمی کشوریه 

درحد ۶ ۷ ساعت بخونم از الان تا مهر؟یا صبر کنم از آخر مرداد بخونم ۸ ساعت؟

تراز کنکورم ۱۰۹۰۰ ولی نهایی نخوندم بخاطر همونم میمونم 

مهر کل نهایی هارو یبار کامل بخونم یبارم بهمن بخونم یبارم اردیبهشت؟

نمیدونم رتبم چند میشه ولی میخوام عضو بنیاد نخبگان شم بخاطر همین میمونم احتمالا

..............................................................................اگه گفتم راست میگید و حق با شماست یعنی دیگه بحث باهات فایده نداره پس ریپ نزن 

چجوری عضو بنیاد نخبگان شی؟

رتبت زیر ۱۰۰ کشوری شه میتونی

..............................................................................اگه گفتم راست میگید و حق با شماست یعنی دیگه بحث باهات فایده نداره پس ریپ نزن 

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

اگه فک میکنی مغزت آمادگیشو داره و استراختت رو کردی شروع کن

🌳🌻«إِلَهِی کَیْفَ أَدْعُوکَ وَ أَنَا أَنَا وَ کَیْفَ أَقْطَعُ رَجَائِی مِنْکَ وَ أَنْتَ أَنْتَ إِلَهِی إِذَا لَمْ أَسْأَلْکَ فَتُعْطِیَنِی فَمَنْ ذَا الَّذِی أَسْأَلُهُ فَیُعْطِینِی إِلَهِی إِذَا لَمْ أَدْعُکَ فَتَسْتَجِیبَ لِی فَمَنْ ذَا الَّذِی أَدْعُوهُ فَیَسْتَجِیبُ لِی إِلَهِی إِذَا لَمْ أَتَضَرَّعْ إِلَیْکَ فَتَرْحَمَنِی فَمَنْ ذَا الَّذِی أَتَضَرَّعُ إِلَیْهِ فَیَرْحَمُنِی إِلَهِی فَکَمَا فَلَقْتَ الْبَحْرَ لِمُوسَی عَلَیْهِ السَّلامُ وَ نَجَّیْتَهُ أَسْأَلُکَ أَنْ تُصَلِّیَ عَلَی مُحَمَّدٍ وَ آلِهِ وَ أَنْ تُنَجِّیَنِی مِمَّا أَنَا فِیهِ وَ تُفَرِّجَ عَنِّی فَرَجاً عَاجِلاً غَیْرَ آجِلٍ بِفَضْلِکَ وَ رَحْمَتِکَ یَا أَرْحَمَ الرَّاحِمِینَ.»🌸☘️🌼
اگه فک میکنی مغزت آمادگیشو داره و استراختت رو کردی شروع کن

مطمئن نیستم میترسم اسفند و فروردین مثل پارسال خسته شم و نتونم بخونم

ولی خییییلی حوصلم سر میره دلم تنگ شده برا درس خوندن

مگه عضویت تو بنیاد نخبگان چی داره اخه!خبری نیست 😂اره برای دو رقمی کشوری باید از الان بخونی

فقط اون نیست میخوام همراه کنکور پایتون بخونم که برم کامپیوتر شریف

امسال حتی مکانیک شریف هم نمیارم اگه می‌آوردم میرفتم

مطمئن نیستم میترسم اسفند و فروردین مثل پارسال خسته شم و نتونم بخونمولی خییییلی حوصلم سر میره دلم تنگ ...

آره احتمالش هست اگه با آمادگی ذهنی و روحی کافی شروع نکنی وسطش خسته بشی

اگه میخوای تا آخر مرداد عشق و حال کن دیگه از شهریور محکم شروع کن 

چونکه تراز کنکورت خیلی عالیه از اون موقع هم باز میتونی 

🌳🌻«إِلَهِی کَیْفَ أَدْعُوکَ وَ أَنَا أَنَا وَ کَیْفَ أَقْطَعُ رَجَائِی مِنْکَ وَ أَنْتَ أَنْتَ إِلَهِی إِذَا لَمْ أَسْأَلْکَ فَتُعْطِیَنِی فَمَنْ ذَا الَّذِی أَسْأَلُهُ فَیُعْطِینِی إِلَهِی إِذَا لَمْ أَدْعُکَ فَتَسْتَجِیبَ لِی فَمَنْ ذَا الَّذِی أَدْعُوهُ فَیَسْتَجِیبُ لِی إِلَهِی إِذَا لَمْ أَتَضَرَّعْ إِلَیْکَ فَتَرْحَمَنِی فَمَنْ ذَا الَّذِی أَتَضَرَّعُ إِلَیْهِ فَیَرْحَمُنِی إِلَهِی فَکَمَا فَلَقْتَ الْبَحْرَ لِمُوسَی عَلَیْهِ السَّلامُ وَ نَجَّیْتَهُ أَسْأَلُکَ أَنْ تُصَلِّیَ عَلَی مُحَمَّدٍ وَ آلِهِ وَ أَنْ تُنَجِّیَنِی مِمَّا أَنَا فِیهِ وَ تُفَرِّجَ عَنِّی فَرَجاً عَاجِلاً غَیْرَ آجِلٍ بِفَضْلِکَ وَ رَحْمَتِکَ یَا أَرْحَمَ الرَّاحِمِینَ.»🌸☘️🌼
😐 از الان باید شروع کنی تازه یکمی هم دیر شدهامروز ده مرداده!!!!

تجربی نیستم که 

ریاضی ها از مهر هم شروع کنن میتونن تازه من پشت کنکوری حساب میشم 

ولی خب ریسکشو نمیخوام بپذیرم

فقط همین؟روزی چندساعت میخوندی رشتت چیه

آره کافیه

ولی با چیزای دیگه هم میشه مثلا المپیاد مدال بیاری کشوری جهانی که هیچی

دهم یازدهم زیاد میخوندم روزای مدرسه ۷ ۸ ساعت روزای دیگه ۱۰ ساعت

دوازدهم تابستون و پاییز ۱۰ ساعت بقیش خیلی کمتر از ۶ ساعت

ریاضی 

آره کافیهولی با چیزای دیگه هم میشه مثلا المپیاد مدال بیاری کشوری جهانی که هیچیدهم یازدهم زیاد میخوند ...

چقد خوب موفق باشی

روزی چندتا تست میزدی مشاورت کی بود

خواهر عزیز جان شوهرت لایک نکن دیگه اه