2777
2789
عنوان

شوهر سبزه و بچه بور

| مشاهده متن کامل بحث + 3462 بازدید | 162 پست

[QUOTE=390248660]اگ میرفت ژن بچه ب باباش من الان چشم رنگی سفید پوست بودم😬بعدشم چ فرقی داره  چرا فکر میکنی سفید ...[/QUOT

همینه عزیزم چون هیچکی از خودش راضی نیس انسان فطرتش همینه که دنبال چیزایی هست یکی میخواد برنزه بشه یکی میخواد سفید بشه یکی میخواد موهاش صاف بشه یکی میخواد فر بشه یکی میخواد بیکار بشه یکی میخواد شاغل بشه 

بعد چطور تحویلش بگیریم؟؟من نصب کردم یکی بهم گفت که میشه از این برنامه پول در بیارید گفت ثبت نام کن ب ...

باید یه نفر دیگه رو دعوت کنی که بعد بتونی برداشت بزنی 

حداقل برداشت ۱۰ سوت هست 

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

همسرم بور و روشن و من مشکی، پسرم چشم ابرو مشکی 😊🥰 فک کنم به تو بره🙂

✨با یاد بهرام بیضایی بزرگ، اسم فامیل خویش را از ایشان وام گرفتم✨زنی هستم در آستانه ی چهل سالگی✨اگر کمتر از سی سال دارید سعی کنید با من وارد بحث نشید. مرسی از شما😉از سال نود و شش اینجام✨
اگ میرفت ژن بچه ب باباش من الان چشم رنگی سفید پوست بودم😬بعدشم چ فرقی داره چرا فکر میکنی سفیدا و بور ...

اگر بور شدن بچه برام مهم بود همون اول با شوهرم ازدواج نمی‌کردم ولی حالا بچه برادرم بور شده خیلی دوسش دارم همینطوری برام سوال شده بچه من چه شکلی میشه

شما دردت یچیز دیگس گلم

دردم شیوع حماقته😂که تو احساسش نمیکنی

فک میکنی چقد فکت مهمی گفتی شِیر میکنی و توقع داری برات دست بزنن

سیسی ببخشید که خزعبلاتت رو انکار کردم🎀💕🤍❤💕🍒

هیچ دليلی ندارد به توهمات و خرافات ديگران احترام بگذاريد. از انجا که هیچ چیز مقدس نیست حق نقد عقايد و مقدسات و افکار ، جزو حقوق اوليه هر انسان آزاد اندیش است.

مالیات میفته براشون

اگه میدونستم قراره از فکرشون استفاده کنن پرداخت میکردم 

هیچ دليلی ندارد به توهمات و خرافات ديگران احترام بگذاريد. از انجا که هیچ چیز مقدس نیست حق نقد عقايد و مقدسات و افکار ، جزو حقوق اوليه هر انسان آزاد اندیش است.

دردم شیوع حماقته😂که تو احساسش نمیکنیفک میکنی چقد فکت مهمی گفتی شِیر میکنی و توقع داری برات دست بزنن ...

خداییش خیلی حرص میخوریا،اروم باش گل من

پول دربیارین برا پشتتون دیوار بخرید..ن ترکم ن کردم ن لرم ن عربم ن مازندرانیم ن..من ایرانیم🇮🇷امیدوارم با پاسخ ندادن ب ریپ هات خودت متوجه ی گوهی ک خوردی بشی🙏🏿

خداییش خیلی حرص میخوریا،اروم باش گل من

وا. تو کی باشی برات حرصم بخورم؟

وا. تو کی باشی برات حرصم بخورم؟

همینو بگو😐😂بخدا چیزی نشده ک انقد حرص میخوری

پول دربیارین برا پشتتون دیوار بخرید..ن ترکم ن کردم ن لرم ن عربم ن مازندرانیم ن..من ایرانیم🇮🇷امیدوارم با پاسخ ندادن ب ریپ هات خودت متوجه ی گوهی ک خوردی بشی🙏🏿

پولش چی سفیده؟

آدم با اخلاق پولش هم به راه میشه

جنین از بدو تشکیل، انسانه...چی باعث شده فکر کنید یک تکه گوشته و جزئی از بدن مادر؟ فقط یک مدت احتیاج داره به تنها پناهگاهش تا سریع مراحل تکامل رو طی کنه...همونطور که نوزاد احتیاج به نگهداری داره...دستتون رو به خون فرزندتون آلوده نکنید! هیچکس از آینده خبر نداره، با چه تضمینی، حق حیات به فرزندتون نمیدید، شاید اون نجات دهنده تعداد زیادی از انسانها باشه...با وجود هر نوع سختی که در زندگی وجود داره! چرا این جنین نرفته در شکم مادری که سالهاست ناباروره، اما تدبیر امر الهی اونو گذاشته در شکم شما؟